Life

Sorin Bontea, umilit de clienții care i-au gustat preparatul. „Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să dați faliment”

Sorin Bontea a fost umilit de clienții care i-au încercat preparatul. A primit o mulțime de recenzii negative din partea oamenilor.
10.07.2023 | 21:39
Sorin Bontea umilit de clientii care iau gustat preparatul Ceva mai rau nam mancat in viata mea Sper sa dati faliment
Sorin Bontea a fost umilit de cei care i-au încercat preparatele. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară și multă lume visează să mănânce măcar o dată ceva gătit de mâna lui, iar de curând a devenit posibil acest lucru. Cu toate acestea, clientul a fost dezamăgit.

Sorin Bontea a fost umilit de clienții care i-au încercat preparatul

De curând, Sorin Bontea a lansat pe piață preparatul Coasta lu’ Bontea. Cei care doresc să-l guste îl pot comanda prin intermediul unei aplicații de comandat mâncare. Pe lângă felul principal, clienții mai au la dispoziție câteva garnituri.

ADVERTISEMENT

Costacos se traduce prin „o poveste de dragoste între coaste și tacos”. Și chiar dacă sună delicios, o parte dintre clienții care l-au încercat au rămas dezamăgiți și au ajuns la concluzia că mâncarea nu este chiar atât de gustoasă precum se așteptau.

E drept, au fost și oameni mulțumiți, însă alte persoane din Cluj nu s-au sfiit să-și arate nemulțumirea. De altfel, unii au afirmat chiar că produsele pe care le-au comandat de la Sorin Bontea nu au fost nici măcar comestibile.

ADVERTISEMENT

Astfel, bucătarul de la Chefi la cuțite a fost umilit de clienți. De pildă, cineva a spus că preparatul era plin de oase. „Calitatea cărnii execrabilă, plină de fragmente de os…aveam impresia ca mănânc pește. Garniturile foarte vechi. Nu înțeleg cum chef Bontea își asociază imaginea cu așa ceva”, a remarcat o persoană.

„Calitatea este foarte proastă”

O altă persoană a sugerat că a fost folosită o carne de calitate foarte proastă. „Calitatea costițelor a fost foarte proastă”. Nici tacosul lui Sorin Bontea nu a fost apreciat. „Calitatea costițelor a fost foarte proastă”, „Costacos e o lipie mică cu o lingură de mâncare de pisici în ea. Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea”.

ADVERTISEMENT

„Salata de cartofi miroase a stricat, costițele, deși aveau gust bun, aveau bucatele de oase pe ele, destul de neplăcut. Costacos e e porție mică și conține doar carnea fără legume, destul de seacă …overall nu recomand”, au fost alte păreri, conform cancan.ro. 

Un alt lucru care i-a deranjat pe oameni este că produsele lui Sorin Bontea vin în porții mult prea mici, din care nu se pot sătura. „O glumă proastă efectiv, păcat că nu pot să încarc poze să se vadă ce bătaie de joc am primit la 50 de lei, Costacos e 2x înseamna 2 lipii cat jumătate de palmă, unse pe o parte cu ceva pastă de carne și un sos, salata orientală sunt 10 cartofi cu pătrunjel și 5 bucățele de ceapă verde.

ADVERTISEMENT

Sper să dați faliment, așa ceva nu se face. Pozele nu corespund nici măcar 50% cu ce primești și nici gramajul, toată cutia cântărită nu face 200 de grame iar în descriere scrie 310. Chiar așa mare e foamea după bani?”, a afirmat un client nemulțumit. 

„Costițele s-au desprins ușor de pe os, dar erau mici bucățele de os pierdute printre carne. De asemenea, cartofii păreau a fi congelați și prăjiți pe repede înainte. Raportul calitate-preț nu este corect. Eu una nu as mai comanda încă o dată”, „Costița a ajuns aproape rece, deși restaurantul e aproape, iar curierul a ajuns foarte repede. Restul comenzii a fost fierbinte, exact cum m-as fi așteptat”, au susținut alți clienți.

ADVERTISEMENT