ADVERTISEMENT
News

Amenințări mafiote la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea. Manager către angajată: „Marș acasă! Gloaba dracului ce ești!”

Autor: Andreea Marin | 07.05.2021 | 10:50
Amenințări mafiote la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea. Manager către angajată: „Marș acasă! Gloaba dracului ce ești!”
Amenințări mafiote la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea. Sursa foto: Spitalul Drăgoești

Discuție halucinantă, cu amenințări mafiote la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești, între managerul instituției și o angajată. Cazul este cercetat de Consiliului Județean Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Manager de spital, amenințări mafiote către o angajată

O discuție cu amenințări în stil mafiot a apărut în spațiul public, între șeful Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea și o angajată a acestuia. Femeia este amenințată cu bătaia, jignită și managerul se leagă inclusiv de fiica acesteia.

Edward Stanca, medic și director al spitalului, a fost suspendat din funcție în urma apariției înregistrării în care o agresa verbal pe femeie. Acesta este cercetat penal în acest moment, iar cercetările sunt în plină desfășurare. Întreaga instituție este acum analizată de Consiliul Județean.

„La nivelul Consiliul Județean există o comisie constituită printr-o dispoziție a președintelui, comisie pe care o conduc, în calitate de coordonator al spitalelor, care are ca și obiectiv verificarea întregului lanț de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care și Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. De asemenea, într-o astfel de situație, competența revine organelor de poliție, unde persoanele lezate pot să depună plângere. Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/și manageriale”, a declarat Adrian Mihăilă, administrator public al Consiliul Județean Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Dialogul dintre cei doi este de-a dreptul șocant, iar insultele și amenințările medicului nu se mai termină.

“- Marș acasă! Gloaba dracului ce ești! Vrei să-ți dau două după cap? Dacă-ți dau una-n ochelari îți zboară fața! Handicapato! Bagă-ți mințile în cap că te joc în picioare!

– Să-mi spuneți de ce mă jucați în picioare?

– De ce te joc?

– Să nu dați în mine!!!

– Marș, jigodia dracu! Și pe fie-ta ți-o dau la albanezi, să ți-o f***!

ADVERTISEMENT

– Vai de capul meu!”

Medicul agresiv, susținut de autoritățile locale din Drăgoești

Între timp, singura care a fost revoltată de comportamentul medicului a fost femeia în cauză, cea amenințată, pentru că reacția din partea autorităților publice arată că mai degrabă îl susțin pe Edward Stanca, iar comportamentul lui, pe care îl consideră regretabil nu ar fi trebuit să ducă la eliberarea sa din funcție.

„Ca orice om, am ascultat acea înregistrare. Să nu ascultăm decât efectul. Să ascultăm și cauza. E regretabil ce a spus, dacă a spus domnul director vorbele respective, dar să ținem cont că noi suntem predispuși în permanență provocărilor”, a spus Gheorghe Melente, primarul din Drăgoești, Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Și un inspector de la primărie îl susține pe Edward Stanca și consideră că managerul este pus la zid pentru că „nu ne mai place de ochii lui”.

„S-a creat așa un grup și hai să-l dăm jos pe Stanca, că nu ne mai place de ochii lui, că nu știu ce”, a susținut Gheorghe Rada, inspector la primăria Drăgoești.

ADVERTISEMENT

În acest caz s-a deschis un dosar penal, iar cercetările sunt în plină desfășurare.

„Din câte cunosc, există un dosar de cercetare penală, urmând ca organele abilitate să propună soluția legală în cauză. Și atunci, până la finalizarea anchetei, nu putem oferi mai multe detalii”, a spus medicul Dragoș Berbece, purtătorul de cuvânt al spitalului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!