Fotbal international

S-a aflat unde va ajunge atacantul lui Juventus, Gonzalo Higuain. Mare surpriză: va juca alături de fratele său!

21.05.2020 | 12:50
Sa aflat unde va ajunge atacantul lui Juventus Gonzalo Higuain Mare surpriza va juca alaturi de fratele sau
ADVERTISEMENT

Americanii au aflat unde va ajunge atacantul lui Juventus, Gonzalo Higuain, fie începând chiar din această vară, fie din vara anului viitor, când îi expiră contractul cu gruparea torineză.

Gonzalo Higuain va juca în SUA, la DC United

Gonzalo Higuain, care are acum 32 de ani, va ajunge, potrivit dezvăluirilor făcute de publicaţia Washington Post, la DC United, clubul fanion al oraşului capitală al SUA, la care a jucat până anul trecut şi englezul Wayne Rooney. Dar ceea ce este mai interesant este faptul că la DC United evoluează deja un Higuain, Federico, 35 de ani, nimeni altul decât fratele lui Gonzalo!

ADVERTISEMENT

Americanii numesc această mutare blockbuster, ceea ce s-a traduce prin succes, pentru că, într-adevăr, se întâmplă destul de rar în fotbal, ca şi în sport, în general, să existe ocazia ca doi fraţi să joace la aceeaşi echipă.

A venit în 2016 la Juventus

Gonzalo Higuain a venit în 2016 la Juventus, după ce a jucat la Napoli doi ani. La echipa de la poalele Vezuviului a avut ocazia de a lucra pentru prima dată sub comanda lui Maurizio Sarri.

ADVERTISEMENT

În 2016, în huiduielile unui întreg oraş, care l-a etichetat trădător, Higuain a plecat la Juventus, însă vina argentinianului nu a fost atât de mare, pentru că omul care l-a împins la plecare, pentru a încasa 90 de milioane pe transfer, a fost chiar patronul lui Napoli, Aurelio Di Laurentiis.

Împrumutat de două ori, la Milan şi la Chelsea

La Juventus însă Higuain a jucat şi nu a jucat, fiind de două ori împrumutat, la Milan şi la Chelsea, la gruparea londoneză regăsindu-se cu Maurizio Sarri, care l-a vrut expres.

ADVERTISEMENT

Odată cu venirea lui Sarri la Juventus situaţia lui Higuain părea a se fi îmbunătăţit mult şi jucătorul a evoluat frecvent până la stoparea campionatului pentru pandemia de coronavirus.

A întârziat revenirea din carantină datorită situaţiei mamei sale

În aceste luni de pauză, petrecute acasă de Gonzalo, acesta pare a nu mai dori să continue la Juventus, deşi lucrează cu mentorul său. E printre cei care a venit mai târziu la pregătire, dar are un motiv întemeiat, stând lângă mama sa, suferindă de cancer.

ADVERTISEMENT

E sigur că Higuain va pleca, dar rămâne doar de văzut când se va produce acest lucru. Judecând după faptul că Juventus sondează deja piste pentru un vârf de careu ar fi posibil ca să o facă din această vară.

ADVERTISEMENT