Sport

Amintiri de la golul marcat de Daniel Niculae cu Hamburg: “Am contribuit și eu la golul ăsta”

Lucian Ionescu și-a amintit de o poveste amuzantă legată de golul marcat de Daniel Niculae în celebrul meci Rapid - Hamburg 2-0.
26.12.2023 | 13:32
Amintiri de la golul marcat de Daniel Niculae cu Hamburg Am contribuit si eu la golul asta
Poveste de la golul marcat de Daniel Niculae în Rapid - Hamburg 2-0. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a fost unul dintre invitații lui Lucian Ionescu și Robert Niță la “Suflet de rapidist”. Acestuia i-a fost amintit de o fază amuzantă, de dinaintea meciului cu Hamburg, în care a marcat.

Golul lui Daniel Niculae cu Hamburg a fost prevestit

Lucian Ionescu și-a amintit de zilele premergătoare duelului dintre Rapid și Hamburg, când un antrenor renumit din România a prevestit golul lui Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2005 – 2006 al Cupei UEFA, Rapid se duela cu Hamburg, iar Daniel Niculae marca unul dintre golurile din victoria cu 2-0 din Giulești.

Lucian Ionescu și-a amintit că, înaintea acestui meci, a făcut o avancronică, lucrând la un ziar atunci, a meciului. Din dorința de a fi o avancronică specială, a decis să invite doi oameni pentru a scrie un material.

ADVERTISEMENT

I-a invitat pe Daniel Niculae și Gigi Mulțescu, iar cel din urmă a povestit un gol marcat de el în poarta lui Hamburg, cu mai mulți ani înaintea acestui meci.

După ce a povestit golul, el i-a spus lui Daniel Niculae să încerce să înscrie ca el. “Nico” a ținut cont de această sugestie și a înscrie un gol, după exemplul execuției lui Mulțescu.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu a spus că a fost mândru după acest gol, deoarece a considerat că a fost și el implicat în marcarea acestui gol de către Rapid, deoarece el a pus la punct întâlnirea dintre Niculae și Mulțescu.

Urma meciul cu Hamburg, eu lucram la un ziar și trebuia să facem avancronica meciului mai specială, eu mă ocupam de Rapid, un coleg de Dinamo. Eu l-am chemat pe Nico, l-am adus pe Giulești, iar colegul meu l-a adus pe Gigi Mulțescu.

ADVERTISEMENT

Nea Gigi Mulțescu a început să îi povestească lui Nico de golul lui cu Hamburg, că a tras de la 30 de metri. I-a spus să încerce să facă ca el, dacă prinzi de la 30 de metri, lasă-te pe ea.

A început meciul, eram la masa presei și când ai dat golul ăsta am zis că puțin am contribuit la golul ăsta”, a povestit Lucian Ionescu, despre golul marcat de Daniel Niculae în poarta lui Hamburg.

Cea mai tare emisiune dedicată fanilor rapidiști, “Suflet de Rapidist“, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30. Reluarea emisiunii are loc, în premieră, joi, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

Amintiri despre golul marcat de Daniel Niculae în Rapid - Hamburg 2-o

ADVERTISEMENT