Sport

Mesajul lui Daniel Niculae pentru fani înainte de CSA Steaua – Rapid: „Avem în sânge tribuna din Ghencea”

Daniel Niculae a avut un mesaj pentru fani înaintea meciului din cupă dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Rapid.
01.11.2023 | 08:45
Mesajul lui Daniel Niculae pentru fani inainte de CSA Steaua  Rapid Avem in sange tribuna din Ghencea
Mesajul lui Daniel Niculae pentru fani înainte de CSA Steaua - Rapid. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță, despre cât de importanți sunt suporterii pentru club, motiv pentru care le-a transmis să vină în număr mare la duelul contra CSA Steaua.

Mesajul lui Daniel Niculae pentru fani înainte de CSA Steaua – Rapid

Daniel Niculae a transmis un mesaj pentru fanii Rapidului, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”, înaintea confruntării din cupă contra CSA Steaua: Să fie alături de noi în continuare, pentru că și noi vom încerca să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor.

ADVERTISEMENT

Am primit o peluză, adică până la 5.000 de bilete. Peluza va fi cu siguranță plină și sper să fie rapidiști și la tribuna a doua. Noi avem în sânge tribuna din Ghencea, pentru că lumea știe foarte bine, Rapidul deține recordul de asistență la un meci cu Petrolul, jucat în Ghencea”.

„Am avut o comunicare foarte bună cu cei de la CSA, sper ca meciul să se desfășoare fără probleme, fără incidente și cel mai bun să câștige.

ADVERTISEMENT

E păcat că nu prea e populată arena la meciurile din Liga 2 a echipei. Sperăm să nu ne accidentăm, pentru că ne cam urmăresc accidentările în ultima vreme”, a mai spus Daniel Niculae, la SUFLET DE RAPIDIST”.

Ce se întâmplă cu Claudiu Petrila

Daniel Niculae a vorbit și despre situația lui Claudiu Petrila, ieșit accidentat în timpul meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-0, spunând că este vorba despre o ruptură musculară, recunoscând că se gândește să îl trimită pe fotbalist în Serbia, la „vraciul” Marijana:

ADVERTISEMENT

„Situația este conform așteptărilor. Nu este una roză, este o ruptură musculară. Ne așteptam la acest diagnostic. Este programat la un consult la 14:30. Vom avea părerea doctorului echipei și părerea mai multor doctori.

Cu siguranță vom face tot posibilul ca el să fie recuperat în cea mai scurtă perioadă de timp și în cele mai bune condiții, la fel cum s-a întâmplat cu toți jucătorii”.

ADVERTISEMENT

„Ăsta este respectul pe care noi trebuie să-l acordăm fiecărui jucător. Cu siguranță, respectul jucătorilor se va întoarce în teren, la momentul adevărului. (n.r. Marijana Kovacevic) Da, ne gândim și la varianta aceasta”, a mai spus Daniel Niculae.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

MESAJUL lui Daniel Niculae pentru SUPORTERI inainte de CSA Steaua - Rapid

ADVERTISEMENT