Sport

Amintiri din copilărie cu rapidistul Alex Ioniță: „Eram cam pufos!”

Alex Ioniţă II a vorbit în emisiunea "SUFLET DE RAPIDIST" şi de perioada copilăriei, în care era destul de "pufos" pentru fotbal. Atacantul Rapidului a povestit de unde a început totul.
31.08.2023 | 12:47
Amintiri din copilarie cu rapidistul Alex Ionita Eram cam pufos
Amintiri din copilărie cu rapidistul Alex Ioniță: „Eram cam pufos!”
ADVERTISEMENT

Alex Ioniţă II este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai Rapidului. La fel de adevărat este că jucătorul nu a reuşit niciodată să îşi atingă potenţialul maxim, însă nu este prea târziu pentru atacantul.

Amintiri din copilărie cu rapidistul Alex Ioniță: „Eram cam pufos!”

În emisiunea “SUFLET DE RAPIDIST”, Alex Ioniţă II a povestit că în copilărie a fost mai pufos. În familie, religia principală a fost Rapidul, club la care a început, evident, şi fotbalul:

ADVERTISEMENT

“Sunt cu colegii mei de la grupă, de la 94. Aveam tricoul mai mare pentru că eram şi mai pufos. Aveam câteva kilograme şi în acea perioadă (n.r. CFR Cluj). Chiar am exagerat.

Voiam să spun că noi nu am fost împinşi către biserică. Noi, chiar dacă suntem credincioşi, nu mergeam la biserică. În schimb, despre Rapid se vorbea zilnic în clasa noastră. 

ADVERTISEMENT

Aș lupta mai mult, nu aș mai fi atât de delăsător”

Îmi doream foarte mult să merg la Rapid. Mă ducea bunicul meu la meciuri, stăteam la peluza aceea spre teatru. Tata nu avea timp. Mama a vorbit cu un unchi de-al ei care stătea lângă stadion. 

El m-a dus la Sandu Neagu, acolo unde eram şase copii şi ne antrenam în spatele porţii”, a spus Alex Ioniţă II la emisiunea “SUFLET DE RAPIDIST”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a vorbit şi despre greşelile pe care le-a făcut în carieră, spunând că dacă ar fi să o ia de la zero, nu ar mai fi atât de delăsător: „Aș lupta mai mult, nu aș mai fi atât de delăsător, nu m-aș mai supăra atât de repede și nu m-aș mai încrede în oameni.

Așa au fost deciziile mele, mereu când a fost să iau decizii, le-am luat eu. Îmi doresc să merg în strâinătate și să câștig mai mulți bani, pentru că am renunțat de multe ori la bani în detrimentul fotbalului.

ADVERTISEMENT

Totul din dorința de a juca și a nu risca să fiu tras pe dreapta și să nu joc. Mereu mi-am dorit și am ales să joc fotbal, dar nu m-am ales cu nimic, nici cu fotbal, nici cu bani”.

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Alex Ioniţă, despre începuturile de la Rapid

ADVERTISEMENT