Life

Amna, extrem de afectată de explozia de la Istanbul. Artista se pregătea să plece în Turcia cu fiul ei

Cântăreața Amna a fost extrem de afectată după ce a aflat de explozia puternică de la Istanbul. Artista urma să plece în Turcia cu fiul său.
14.11.2022 | 10:14
Amna extrem de afectata de explozia de la Istanbul Artista se pregatea sa plece in Turcia cu fiul ei
Cântăreața Amna se pregătea să plece cu fiul ei la Istanbul. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Amna trece prin momente dificile. Celebra cântăreață a fost șocată în momentul în care a aflat de tragedia care a avut loc în Turcia în cursul zilei de duminică.

Explozia de la Istanbul a afectat-o pe Amna

Amintim că în urmă cu doar o zi, în una dintre cele mai aglomerate piețe din Istanbul, Piața Taksim, o explozie puternică a avut loc.

ADVERTISEMENT

Câteva persoane și-au pierdut viața, iar peste 50 de oameni au fost răniți în urma incidentului, autoritățile aflând ulterior că bomba ar fi fost detonată de o femeie.

La fel ca multe alte vedete care aleg să meargă în Turcia pentru diverse tratamente, sau intervenții, Amna se pregătea și ea să meargă cu fiul ei, David, la un control.

ADVERTISEMENT

Acum însă, având în vedere cele întâmplate, încă nu este clar dacă artista va mai pleca sau nu.

”Urma să plec la control cu David în Istanbul…”, a scris Amna, în dreptul unei postări distribuite pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că fiul artistei se confruntă cu probleme de sănătate. De abia după ce a apelat la medicii din străinătate, Amna a aflat diagnosticul corect.

Boala de care suferă David, fiul cântăreței Amna

David răcea puternic mai tot timpul, iar în final, după ce a ajuns la medicii din Turcia, Amna a aflat că fiul său suferă, de fapt, de astm.

ADVERTISEMENT

Totodată, artista le-a mai dezvăluit fanilor săi că acest astm a fost declanșat pe bază unei alergii la ciocolată, motiv pentru care, micuțul ei trebuie să fie tratat și monitorizat corespunzător.

”Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. (…)

I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, povestea artista atunci în podcastul „Acasă la Măruță”.

Amintim că Amna își crește singură băiatul. Cu toate acestea, artista povestea în urmă cu câteva luni că dacă ar apărea cineva în viața ei, nu ar spune nu în fața unei căsătorii.

ADVERTISEMENT