Life

Amna și Lucian de la Survivor România, adevărul despre ce s-a întâmplat între ei în camera de hotel

26.01.2021 | 12:00
Amna si Lucian de la Survivor Romania adevarul despre ce sa intamplat intre ei in camera de hotel
ADVERTISEMENT

Amna și Lucian de la Survivor România au lămurit misterul orelor petrecute în camera de hotel, după ce au părăsit competiția din Republica Dominicană.

Războinicul și faimoasa au negat cu vehemență că s-ar fi înfiripat ceva între cei doi, iar Amna a fost foarte deranjată de titlurile date de anumite tabloide, spunând că nu este nimic adevărat din ce s-a scris.

ADVERTISEMENT

Lucian a povestit și care este starea sa de sănătate după ce a trebuit să abandoneze concursul în urma unei accidentări la genunchi și a spus, printre altele, că va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Amna și Lucian de la Survivor România, adevărul despre relația lor

„Tot parcursul meu a fost într-o creștere continuă, atât în spatele camerelor cât și pe trasee. E mai mare durerea internă decât durerea de genunchi, pentru că voiam să stau acolo până în finală. Încă mă doare genunchiul și știu că o să urmeze o intervenție chirurgicală”, a declarat războinicul în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au scăpat de întrebarea dacă a fost ceva sau nu între ei în camera de hotel, aceștia petrecând un timp împreună după eliminare, însă la întoarcerea în țară au venit separat.

„Ne-am plăcut foarte tare”

„Ne-am prins așa, un pic, în linii mari am vorbit. Presa a avut grijă să scrie că am dormit în aceeași cameră. Eram pe canapea la piscină, în aer liber și cu alți spectatori. Toată lumea e liberă și spuneam în gura mare că ne-am fi uitat la un film, dar spuneam dacă era așa.

ADVERTISEMENT

Am vorbit mult, suntem ok. Comunicam foarte mult și ne-am plăcut foarte tare”, a spus Amna în aceeași emisiune.

Cei doi au glumit și au fost extrem de degajați lămurindu-i pe telespectatori în legătură cu relația lor, accentuând faptul că sunt foarte buni prieteni și doar atât.

ADVERTISEMENT

Amna și Lucian au început să se apropie pentru că împărtășesc aceleași viziuni despre viață, printre temele lor preferate de discuție numărându-se misterele, Lucian fiind aproape convins că cineva ar fi lucrat împotriva lui printr-o păpușă voodoo, pentru că nu își explică altfel accidentarea de la picior.

 

 

ADVERTISEMENT