Life

Ana Baniciu, fotografie de colecție alături de tatăl ei. Cum au reacționat fanii vedetei

18.12.2020 | 11:00
Ana Baniciu fotografie de colectie alaturi de tatal ei Cum au reactionat fanii vedetei
Ana Baniciu, fotografie de colecție alături de tatăl ei. Cum au reacționat fanii vedetei. Sursa foto: Captură
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a postat pe contul de Instagram o fotografie de colecție alături de Mircea Baniciu, tatăl ei, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vedeta a reușit să strângă mii de aprecieri și numeroase reacții din partea fanilor, care au admirat acest tablou de familie. 

Frumoasa blondină îi calcă pe urme tatălui ei și a reușit să-și facă un nume în industria muzicală. Mircea Baniciu are o carieră muzicală de la începutul anilor ’70 și se pare că fiica lui își dorește acelați lucru.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au fotografiat împreună, spre bucuria fanilor, care îi apreciază pe amândoi. Acompaniați de o chitară, Ana Baniciu și tatăl ei sunt mai fericiți ca niciodată în fotografia postată de artistă.

Ana Baniciu, fotografie de colecție alături de tatăl ei. Cum au reacționat fanii vedetei

Ana Baniciu este o prezență destul de discretă în showbiz, însă postează destul de des pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent în legătură cu proiectele ei. Fosta concurentă de la „Asia Express” se mândrește cu tatăl ei și postează regulat fotografii cu el.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Ana Baniciu și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie inedită alături de tatăl ei. Pregătiți de sărbători, cei doi s-au fotografiat alături de o chitară și se poate observa cât sunt de apropiați.

„Poza mea de sarbatori 2020’”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)


Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Imaginea a primit peste 5.000 de like-uri și a strâns deja zeci de comentarii din partea urmăritorilor. „Frumoasă fotografie de familie!”, „Tata si fiica ce drăguț”, „Fata lu’ tata”, „Cel mai frumos tablou”, „Nici nu știu pe care să iubesc mai tare.”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, câteva vedete i-au lăsat comentrii Anei Baniciu la fotografia cu tatăl ei, printre care Teo Trandafir, Ami și Tudor Ionescu (Fly Project). „Atâta iubire-i între noi, ca toate alea se pot duce cu tot cu timpul înapoi. Parafrazez, dar iubirea mea față de doi artiști nu poate fi ascunsă!”, a scris Teo Trandafir.

Ana Baniciu, despre cum e să ai un părinte celebru

Ana Baniciu a vorbit cu ceva timp în urmă despre ce înseamnă să ai un tată atât de celebru, cu o carieră de peste cinci decenii. Vedeta este mândră de părintele ei, însă a declarat că notorietatea lui este un motiv pentru care trebuie să aibă grijă de imaginea ei.

ADVERTISEMENT

„M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu este evident că ai un bagaj destul de important în spate.

E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta.

Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât, decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani.

Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, declara cântăreața pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT