Life

Ana Baniciu, veste uriașă după ce a anunțat recent că e gravidă: „Vom avea alți nași”

Ana Baniciu dă noi vești despre sarcina ei, iar acum a dezvăluit că și-a ales deja nașii de botez. O cântăreață va fi alături de ea!
07.04.2024 | 15:28
Ana Baniciu veste uriasa dupa ce a anuntat recent ca e gravida Vom avea alti nasi
Ana Baniciu, veste uriașă legată de bebelușul ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu e în culmea fericirii de când a anunțat că este gravidă. Fata cântărețului Mircea Baniciu pregătește deja terenul pentru venirea pe lume a micuțului.

Ana Baniciu a ales nașii de botez ai bebelușului din burtică

Ana Baniciu a pus la punct inclusiv detaliile privind botezul bebelușului. Va avea alți nași pentru bebe decât cei de la cununie. „Nu, vom avea alți nași, dar și ei sunt alături de noi constant și vor fi și în continuare.

ADVERTISEMENT

Da (n. red.: întebată dacă e vreo prietenă cunoscută cea care va năși), este prietena mea cea mai bună din copilărie, Nadine, ne cunoaștem de la 2 ani, am făcut împreună grădiniță, liceu, absolut tot”, a declarat Ana Baniciu pentru revista Unica.

Ana se află în al ultimul trimestru de sarcină și, așa cum a declarat pentru sursa citată, își dorește să nască natural. Cântăreața se simte extrem de bine și spune că nu a luat foarte multe kilograme în plus de când e gravidă, plus sau minus nouă.

ADVERTISEMENT

Artista și soțul ei se mută în casă nouă

Artista nu a stat locului nici în perioada sarcinii, ci a muncit din plin, chiar cu bebelușul în burtică. Vedeta va lansa în curând un videoclip muzical pe care l-a filmat de curând. Ce-i drept, nu va mai fi prezentă la concerte prin țară. Asta deoarece situația devine tot mai… îngreunată pe măsură ce se apropie momentul mult așteptat.

Ana Baniciu a mai dezvăluit că știe deja cum va arăta camera copilului. A comandat un tapet special pentru locul unde va sta fiul ei, în culori ușor pastelate. Mai mult, Ana și soțul ei, Edy Kovacs au de gând să se mute în casă nouă, dat fiind că familia lor se mărește.

ADVERTISEMENT

Așa cum e firesc, Ana a spus că în primele luni de viață, fiul ei va dormi împreună cu amândoi părinții, pentru că astfel de momente nu pot fi ratate și sunt unice în viață.