Life

Ana Dobrovie a suferit la Survivor România 2022. La cine s-a gândit cel mai mult Războinica

Ana Dobrobie a simțit un dor foarte mare pe parcursul participării la Survivor România 2022, unde a făcut parte din echipa cu banderolă albastră, cea a Războinicilor.
26.02.2022 | 21:56
Ana Dobrovie a suferit la Survivor Romania 2022 La cine sa gandit cel mai mult Razboinica
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Pro TV a suferit enorm în timpul șederii sale în jungla din Republica Dominicană. Primul aspect care i-a transmis această stare a fost că este printre străini.

Mama unui băiat, Ana Dobrovie a stat mereu cu gândul la fiul său, Nathan. Tânăra a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a avut în competiție și care are legătură cu familia.

ADVERTISEMENT

Concret, fosta Războinică a avut mereu senzația că îi este greu plecată de lângă cei dragi, asta pentru că se gândea întotdeauna la fiul pe care îl lăsase acasă.

Ana Dobrovie a simțit un dor uriaș la Survivor România 2022: ”A fost cel mai emoționant moment”

Cel mai mare dor simțit de Ana Dobrovie în emisiunea Survivor România 2022 a fost când a luat legătura telefonică cu fiul său și când i-a văzut poza. Este un moment pe care nu îl va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul petrecut în competiție a fost greu pentru mine, mă gândeam non stop la copilul meu. Faptul că nu știam nimic despre el mă făcea să mă simt neputincioasă, frustrată…!

Fiul meu, ca și mine, în toată această perioadă a suferit foarte mult. Chiar și acum că am ieșit din competiție, nu reușesc să vorbesc cu el mult, adică să ținem o conversație.

ADVERTISEMENT

Din păcate, el plânge încontinuu, zice doar: «Mama, hai acasă…»! Cât despre momentul cu poza, nu mai aveam răbdare, a fost picătura care a umplut paharul ca să spun așa.

Nu reușeam să-mi stăpânesc lacrimile, să-mi exprim în cuvinte dorul față de copilul meu! A fost, cu siguranță, cel mai emoționant moment trăit în emisiune”,  a declarat fosta Războinică pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie, schimbare după Survivor România 2022

Competiția sportivă a adus, din fericire, și o schimbare pozitivă în viața tinerei. Pe lângă faptul că va sta mai mult cu familia și cu persoanele la care ține, a decis să renunțe la un anumit aspect.

Ana Dobrovie de la Survivor România a considerat mereu că este o fire materialistă, asta pentru că mereu a pus partea profesională pe primul plan.

De acum înainte fosta participantă din Republica Dominicană se va concentra pe alte lucruri mult mai importante, nu pe carieră.

ADVERTISEMENT