Life

Ana-Maria Barnoschi se pregătește de nuntă: ”Programatul cu mult timp înainte pe mine mă omoară”

Ana-Maria Barnoschi se pregătește să îmbrace rochia de mireasă anul viitor. Vedeta de la Kanal D a oferit detalii despre nunta sa.
13.12.2023 | 11:44
AnaMaria Barnoschi se pregateste de nunta Programatul cu mult timp inainte pe mine ma omoara
Ana-Maria Barnoschi se pregătește de măritiș / Foto: arhivă personala
ADVERTISEMENT

Ana-Maria Barnoschi va merge în fața altarului anul viitor. Partenera lui Bursucu de la Roata Norocului pare că și-a găsit sufletul pereche și este decisă să îmbrace rochia de mireasă. În cadrul unui interviu, vedeta de la Kanal D a oferit detalii despre nuntă.

Bat clopote de nuntă pentru Ana-Maria Barnoschi. Ce spune despre eveniment

De aproape doi ani, Ana-Maria Barnoschi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr originar din Mangalia, pe nume Vlad Bălău. Acesta deține o afacere în Vama Veche, iar anul viitor îi va fi soț Anei-Maria Barnoschi. Și-au ales și nașii.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-au planificat ca în 2024 să aibă nunta, vedeta de la Roata Norocului și partenerul său nu au hotărât încă o dată. De altfel, Ana-Maria Barnoschi nu are o plăcere prea mare de a-și stabili anumite lucruri cu foarte mult timp înainte.

”Nu ne-am hotărât deocamdată cum, unde, nu am stabilit nicio dată. Mă gândesc așa că pentru la anul poate reușim să facem pasul acesta. Programatul cu mult timp înainte pe mine mă omoară, că nu pot să îmi fac programul cu mult timp înainte și e ceva rău”, a spus tânăra pentru WOWNews.

ADVERTISEMENT

Ana-Maria Barnoschi a fost cerută în căsătorie în Santorini

Un lucru este totuși cert. Nunta va avea loc la doi ani după ce Ana-Maria Barnoschi i-a spus ”Da!” lui Vlad Bălău. S-a întâmplat în octombrie 2022, în Grecia, în Santorini. Momentul a luat-o prin surprindere pe vedetă, deoarece anterior a avut o altercație cu actualul logodnic.

”Am fost cerută în Grecia, în Santorini. Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte să plecăm în vacanță. Momentul a fost emoționant. Nu mi-am dorit să fie prea multă lume în jurul nostru când se întâmplă acest moment.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că este un moment destul de intim și cumva este bucuria noastră. Atâta timp cât ne-am simți priviți, poate nu ne-am da voie să simțim la fel cum am făcut-o noi fiind singuri”, a mai împărtășit co-prezentatoarea.

De asemenea, Ana-Maria Barnoschi a evitat până acum să ofere detalii despre cine vor fi nașii, iar aceștia nu vor fi decât o pereche, spre deosebire de două sau chiar și trei perechi, așa cum se întâmplă în cazul altor miri. ”Câte idei am! Visez la acest moment încă de când eram mică acum va trebui să mă decid la care dintre idei voi rămâne”, a mai precizat vedeta.

ADVERTISEMENT

Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscută publicului odată cu apariția emisiunii Roata Norocului, de pe Kanal D. Aici, ea este co-prezentatoare și-i amuză pe cei de acasă prin replicile și atitudinea sa. Un alt aspect prin care s-a mai remarcat este râsul său unic.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților