Life

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent, a decis ce face cu banii din marele premiu!

Ana Maria Mărgean a câștigat Românii au talent și a decis ce vrea să facă cu marele premiul încasat.
30.05.2021 | 13:26
Ana Maria Margean castigatoarea Romanii au talent a decis ce face cu banii din marele premiu
Ana Maria Margean a decis ce face cu banii de la Romanii au Talent Sursa foto: Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean a câștigat Românii au talent și a decis ce vrea să facă cu marele premiul de 120.000 de euro.

Ana Maria Mărgean a decis ce face cu banii de la Românii au talent

Ana Maria Mărgean a câștigat 120.000 de euro, marele premiu de la Românii au talent, și după ce a ajuns acasă, în urma discuțiilor cu familia din noaptea de după concurs, a decis ce va face cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

”Visul meu este să fac un hotel pentru animalele de companie și să am personal grijă de ele. Iată o idee de a cheltui cei 120.000 de euro! Sau ne-am putea muta din apartament, la o casă cu grădină, ca să putem ține mai multe suflețele. Toți din familie suntem morți după animale”, a spus, pentru Click, Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent.

Ana Maria Margean
Ana Maria Margean vrea sa ajute animalele cu banii de la Romanii au talent Sursa foto: captura ProTV

Evident, a mai precizat cea care a reușit să câștige trofeul celui de-al 11-lea sezon al Românii au talent, își dorește să le cumpere și celor din familie câte ceva.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine, cel mai mult îmi doresc un cățeluș mic și pufos, pe care să-l strâng în brațe toată ziua. Mi-ar plăcea un bichon maltez, pentru că poate fi ținut în casă. Acum, cred că părinții mei vor fi de acord. Sora mea vrea o pisică, a fost primul lucru care m-a întrebat vineri seara, dacă acum o să-i iau și ei pisică”, a mai spus, pentru sursa citată, Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent.

Ana Maria Mărgean iubește animalele

Așa cum chiar ea a mărturisit, Ana Maria Mărgean, puștoaica de 11 ani care a reușit să câștige Românii au talent cu un număr extraordinar de ventriloc, iubește enorm animalele.

ADVERTISEMENT

Astfel, a precizat ea pentru sursa citată, în acest moment, în apartamentul în care locuiește alături de familia sa, Ana Maria Mărgean are un papagal și trei broscuțe țestoase.

Ana Maria Mărgean, ajutată de pandemie

Ana Maria Mărgean recunoaște că impunerea carantinei în perioada pandemiei de coronavirus a ajutat-o să evolueze ca ventriloc, exercițiile făcute acasă ajutând-o să evolueze.

ADVERTISEMENT

De altfel, evoluția pe care a avut-o a reușit să o facă pe Ana Maria Mărgean să se prezinte în finala Românii au talent cu un număr în care a cântat pe trei voci, două dintre acestea fiind cu gura închisă.

Ana Maria Mărgean de la Românii au talent vrea să facă carieră ca ventriloc

La doar cei 11 ani ai săi, Ana Maria Mărgean vrea să facă carieră ca ventriloc și visează să urce pe marile scene ale lumii din această postură.

”Sper și cred că mă va ajuta această experiență în viitoarea carieră. (…) Vreau să ajung și să fiu cunoscută în întreaga lume ca ventriloc”, a spus Ana Maria Mărgean imediat după finala ”Românii au talent”.

Cu câți bani rămâne Ana Maria Mărgean după Românii au talent

Conform legii, veniturile obținute din premii sunt impozitate, iar Ana Maria Mărgean, după ce a câștigat Românii au talent, nu va fi o excepție.

Astfel, deși premiul de la Românii au talent a fost de 120.000 de lei, după impozitare Ana Maria Mărgean va rămâne cu suma de 107.890 euro, adică aproximativ 530.000 de lei.

ADVERTISEMENT