Life

Ana Morodan a aflat verdictul magistraților: ”Menține măsura”

Ana Morodan știe ce au decis judecătorii în dosarul în care este acuzată. Ce este obligată să facă acum Contesa Digitală.
25.07.2023 | 09:59
Ana Morodan a aflat verdictul magistratilor Mentine masura
Ana Morodan știe ce au decis judecătorii în dosarul în care este acuzată. Ce este obligată să facă acum Contesa Digitală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a aflat verdictul magistraților, după ce a condus mașina personală cu permisul suspendat, sub influența substanțelor interzise și a refuzat recoltarea de probe biologice. Se menține măsura luată în cazul său.

Ana Morodan știe ce au decis judecătorii în dosarul în care este acuzată. Ce este obligată să facă acum Contesa Digitală

Ana Morodan știe ce au decis judecătorii în dosarul în care este acuzată încă de la finalul lunii martie. Vedeta de la Antena Stars a cerut ridicarea controlului judiciar, doar că decizia nu este deloc în favoarea sa.

ADVERTISEMENT

Magistrații au respins cererea blondinei pentru o perioadă de până la 60 de zile. Asta înseamnă că influencerița este obligată să se prezinte la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de fiecare dată când este chemată.

De asemenea, Contesa Digitală trebuie să informeze Judecătoria Sectorului 1 legat de schimbarea locuinţei și să se prezinte la secţia de poliţie, în funcție de programul de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau atunci când este chemată.

ADVERTISEMENT

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpata MORODAN ANA-MARIA. 

În baza art. 207 C.proc.pen., menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpată până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 60 de zile”, scrie pe portalul instanțelor de judecată, conform adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Ana Morodan poate contesta decizia luată de magistrați în dosarul în care este acuzată de câteva luni. Vedeta este în perioada în care a înțeles că măsura succesului ține foarte mult de calm.

Ana Morodan, planuri și proiecte

Ana Morodan încearcă să păstreze capul sus și să nu mai privească în urmă. Vedeta se concentrează pe planuri și proiecte și spune că va renunța la unele dintre ele în perioada următoare. Vrea să aibă doar lucruri de care să-i placă să se ocupe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, blondina este în căutare de oameni noi, adică de angajați. În curând va face o listă cu ce atribuții și calități caută la personalul care să o însoțească în parcursul profesional. Vrea să rezolve acest aspect până în luna septembrie.

„Vreau să mă gândesc un pic, să scriu încet-încet pe foaie ce proiecte vreau să reiau”, a transmis Ana Morodan pe pagina personală de Instagram. Influencerița se află acum în vacanță, în Vama Veche.

ADVERTISEMENT
Tags: