Life

Ana Porgras de la Survivor a recunoscut, în sfârșit, ce fel de relație are cu Zanni! De acum e totul clar!

05.04.2021 | 16:36
Ana Porgras de la Survivor a recunoscut in sfarsit ce fel de relatie are cu Zanni De acum e totul clar
Ana Porgras de la Survivor a recunoscut relația specială pe care o are cu Zanni. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Ana Porgras, recent eliminată de la Survivor România, a recunoscut ce fel de relație are cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-ar iubi. Fosta gimnastă a fost extrem de clară, iar acum nu mai e loc de speculație.

Concurenta eliminată în gala din 4 aprilie a roșit și a zâmbit ca o fetișcană aflată la prima iubire în adolescență când a fost întrebată despre legătura ei cu Zanni.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a observat apropierea dintre cei doi. Zanni și Ana au avut o relație de prietenie frumoasă încă dinainte să plece în Republica Dominicană, iar la Survivor se pare că legătura dintre cei doi a devenit mult mai puternică.

Ana Porgras de la Survivor România a spus totul despre relația ei cu Zanni

În legătură prin Skype, Ana a vorbit despre eliminarea ei, printre altele, dar ce a atras atenția tuturor la Teo Show a fost modul în care a descris legătura ei cu Zanni.

ADVERTISEMENT

Ana aproape că a spus cu subiect și predicat că este iubita tânărului cântăreț: „Noi am avut o relație super-specială, fără telefoane, acolo în junglă, ne-au legat niște lucruri. Zanni mi-a spus că n-am cum să plec din competiția asta, că sunt prea bună. E mai mult decât o relație de dragoste, de prietenie”.

Vedeta a trecut în revistă și nominalizarea-șoc pe care a făcut-o Jador și refuză să creadă că manelistul a vrut să îl lovească pe Zanni prin ea.

ADVERTISEMENT

Gimnasta a comentat nominalizarea lui Jador

„Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt încă în stare de șoc. Mă bucur că am ieșit cu capul sus. A fost un traseu extrem de greu. Știe ce înseamnă traseul ăla cu nămol. Am adus toate punctele ce se puteau lua pe traseul ăla.

Nu se aștepta nimeni să mă scoată pe mine Jador în față. Cred că oamenii au considerat că nu era nevoie să mă voteze pe mine. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că a gândit-o așa (n.r.: că ar fi crezut că ea nu va ieși pentru că ar avea susținere din partea publicului), pentru că nominaliza pe cineva care era foarte susținut. Culiță, spre exemplu, era mult mai susținut, are o grămadă de fani”, a spus Porgras.

Faimoasa a dezvăluit ce a discutat cu Jador legat de nominalizarea ei. Singura discuție pe care a avut pe marginea acestui subiect a fost la consiliul în care fiecare concurent a făcut câte o nominalizare.

„Singura conversație cu Jador a fost după consiliul de nominalizare când mi-am văzut numele scris pe foaie și l-am întrebat din curiozitate. Mi-a spus că m-a votat din punct de vedere sportiv”, a mai declarat Ana la Teo Show.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT