News

Ana şi Florin Muntean ameninţă cu procese și plângeri penale, după scandalul de la Cluj: “Este un atentat grav la adresa vieții private”

01.05.2020 | 18:59
Ana si Florin Muntean ameninta cu procese si plangeri penale dupa scandalul de la Cluj Este un atentat grav la adresa vietii private
ADVERTISEMENT

Ana Muntean a fost implicată într-un scandal amoros cu Ciprian Marica, iar filmarea cu cei doi a ajuns să fie răspândită pe toate canalele media din România, cât și pe rețelele de socializare spre deliciul publicului.

Conform clujust.ro, soții Muntean vor acționa în instanță pentru că videoclipul nu a fost transmis de către Florin publicității.

ADVERTISEMENT

Ana și Florin Muntean vor acționa în instanță

Avocatul soților Muntean a anunțat că Florin și Ana vor acționa în instanță, după întreg scandalul amoros dintre soție și Ciprian Marica, fostul internațional român.

„Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

ADVERTISEMENT

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor”, a mai spus avocatul celor doi.

„Ne vom asigura că toate mențiunile la familia noastră vor dispărea din presă”

„Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

ADVERTISEMENT

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc”, a mai spus avocatul soților Muntean.

ADVERTISEMENT