Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii FANATIK i-au găsit atacantul ideal lui Becali la FCSB. Bănel a jucat cu el!

FCSB traversează o criză de formă, iar seria proastă de rezultate poate fi cauzată și de lipsa de calitate a jucătorilor din fața porții. Analiștii FANATIK au venit cu soluția pentru Becali.
09.11.2023 | 11:45
Analistii FANATIK iau gasit atacantul ideal lui Becali la FCSB Banel a jucat cu el
Chitu, ATACANTUL FCU Craiova, PROPUS LA FCSB INAINTE DE MECIUL DIRECT. foto colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să câștige un singur meci în ultimele 5 etape. Formația lui Gigi Becali a fost învinsă în ultima confruntare de către Rapid cu scorul de 1-2. FCSB s-a apropiat în mai multe rânduri de poarta adversă, fără a reuși să înscrie. Unicul gol al lui FCSB a fost înscris de Dawa, în urma unui corner.

Analiștii FANATIK i-au găsit atacant lui Becali

“Eu în locul lui Gigi, că i-am și sugerat, mâine l-as transfera pe Chițu. Chiar dacă are o vârstă, este unul din cei mai oportuniști atacanți pe care i-am văzut”, a spus Horia Ivanovici, completat de Bănel Nicoliță:

ADVERTISEMENT

“Un băiat de super clasă, cuminte și liniștit și inteligent în joc. Avea o ocazie, marca un gol, un fotbalist foarte bun. Simte spațiul. Ar putea să îi ajute, cu siguranță ar putea să joace titular. Hai să luăm atacanții, în afară de Coman”.

Aurelian Chițu este atacantul celor de la FCU Craiova. În ciuda faptului că echipă nu câștigă, Chițu reușește să înscrie aproape meci de meci. Vârful oltenilor are 9 reușite în 15 etape și își ține echipa în viața grație inspirației sale din teren.

ADVERTISEMENT

Chițu are 9 goluri în 15 etape

“Coman e lateral, Bănel, Miculescu e lateral, Rotariu la fel, sunt jucători care de regulă joacă în bandă. Ei sunt improvizați acolo, că își fac treaba da, dar nu e postul lor de bază, să joace număr 9. Nici Chițu nu e, dar are șmecheria aia de a căuta spațiul”, a spus Robert Niță.

“Eu în lotul pentru aceste convocări, credeți-mă că l-as lua pe Chițu. Mie mi se pare un fotbalist bun. Chițu a dat 22 de goluri fără penalty-uri în ultimele două sezoane. Este printre fotbaliștii rari care găsesc spațiile cu inteligență”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Are realizări și are talentul acesta de a specula situațiile oportune de a marca. Este experiența pe care a căpătat-o de a lungul vremii, calitatea lui de a lovi balonul. Am văzut ieri a reușit un gol înscris din nimic. Nu ratează.”, a spus Mihai Stoichiță.

Atacantul principal al celor de la FCSB, Compagno, traversează o perioadă slabă a carierei. Vârful italian a reușit doar 4 goluri în acest sezon și a fost criticat în mai multe rânduri de către Gigi Becali. Patronul echipei a anunțat că în iarnă va căuta un atacant pentru a întări echipa.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Chitu a fost propus la FCSB

ADVERTISEMENT