Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik SuperLiga au ales cea mai bună echipă în prima etapă de play-off. „Au avut mingea doar 16 minute în tot meciul! Uluitor! Va fi selecționer în scurt timp” Video exclusiv

Analiștii Fanatik SuperLiga au făcut radiografia primei etape din play-off și au remarcat Rapidul ca având cel mai solid joc din weekend.
21.03.2023 | 11:50
Analistii Fanatik SuperLiga au ales cea mai buna echipa in prima etapa de playoff Au avut mingea doar 16 minute in tot meciul Uluitor Va fi selectioner in scurt timp Video exclusiv
Adrian Mutu s-a descurcat impresionant în duelul cu Dan Petrescu, CFR Cluj - Rapid 2-2. Sursă foto: Sportpictures / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul este singura echipă care a obținut victoria în prima etapă din play-off, 2-1 pe propriul teren cu Sepsi, dar Rapid și Universitatea Craiova au scos și ele rezultate bune. Remize în deplasare contra campioanei CFR Cluj, respectiv contra FCSB. Iar giuleștenii au prestat un joc la un nivel foarte ridicat.

Horia Ivanovici: “Adi Mutu, formidabil tactic! L-a subordonat în multe momente pe Dan Petrescu, antrenorul cel mai titrat din România”

Giuleștenii au avut ocazii rarisime de a obține victoria în Gruia, dar s-au mulțumit până la urmă cu un 2-2 spectaculos. Analiștii FANATIK SUPERLIGA au remarcat prestația echipei pregătite de Adrian Mutu și au considerat-o la unison performera primei etape din play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Pe mine m-a impresionat jocul Rapidului. Mi s-a părut cel mai solid joc. Excelent și prin contextul că Rapid a jucat în deplasare la campioana CFR Cluj. În mod normal Rapid ar fi trebuit să câștige. Formidabil Adi Mutu tactic în disputa cu Dan Petrescu, în multe momente l-a subordonat pe cel mai titrat tehnician din România.

Adi Mutu mi se pare un tehnician cu o mare, mare perspectivă. Într-o zi sunt convins că va ajunge și la echipa națională. Rapid mi s-a părut cel mai bun, cel mai solid, cel mai închegat joc dintre toate cele șase. Dacă mă întrebai după prima repriză a fiecărui meci aș fi ales Craiova”, a fost analiza lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Observația lui Andrei Vochin legată de CFR Cluj – Rapid 2-2. “CFR Cluj a avut mingea doar 16 minute în tot meciul. 75 la sută posesia Rapidului”

“Mi-a plăcut mult cum a jucat Universitatea Craiova la București cu FCSB numai prima repriză. Dacă ar fi să comparăm, Rapid nu mi-a plăcut plăcut primele 10 minute. A intrat cu trac, respectând prea mult campioana României care nu mai degajă atâta forță ca acum 2-3 ani.

Dacă Janga ataca poarta era și cu eliminare la acel penalty. Au trecut o cumpănă. Au făcut un joc consistent apoi, au putut să treacă de șocul golului primit. Au avut o posesie spre 75 la sută. CFR Cluj a avut mingea 16 minute și ceva. 16 minute tot meciul!”, a punctat și Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a ținut să sublinieze cifrele formidabile pe care le-a avut Rapidul pe terenul campioanei din SuperLiga. Este uluitor să reușești asta la CFR Cluj acasă! Farul nu mi s-a părut o prestație solidă. Dacă aveau puțin ghinion se putea termina și cu un egal”.

Robert Niță, reverență în fața lui Adi Mutu: “Este Rapidul lui Mutu pentru că valoarea lotului este sub locul ocupat”

Influencerul Robert Niță nu avea cum să meargă altfel decât tot pe Rapid în această ecuație. A vorbit în special despre meritul lui Mutu la tot ceea ce se întâmplă în Giulești. “Și eu sunt de aceași părere. I-aș spune Rapidul lui Mutu pentru că valoarea lotului este sub locul ocupat în clasament.

ADVERTISEMENT

Este și meritul jucătorilor, dar în primul rând este meritul lui Mutu. Surpriza pe care o pregătește pe multe minute din joc, când se apără în 3, cu Onea care urcă foarte mult. Onea e jucătorul meciului, cei de la CFR Cluj nu reușesc să îl blocheze”, a fost opinia lui Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu remarcă problemele celor de la CFR Cluj: “Este o echipă foarte obosită. Dar putea să câștige, are gol valabil în final”

Și pentru mine este Rapid de departe. Dar să ținem cont de declarațiile făcute de Dan Petrescu în urmă cu o lună că va fi greu să ia campionatul dacă primește gol. Defensiva CFR-ului a fost la pământ. Așa slabă nu am văzut-o niciodată. Burcă și din cauza vârstei, a cam înaintat în vârsta și nu știu dacă mai poate.

Totuși, puteau să și câștige. E gol valabil. Nu atinge Birligea mingea. Dar i-a dominat clar la toate capitolele. A fost Mutu trei clase peste Dan Petrescu în meciul ăsta. CFR Cluj este o echipă foarte obosită”, a ținut să adauge și fostul rapidist Dănuț Lupu.

O problemă importantă a celor de la CFR Cluj, remarcată de Horia Ivanovici, este subțirimea băncii de rezerve. Tocmai capitolul la care ardelenii impresionau în sezoanele precedente: “Nu mai au bancă, prima oară după ani de zile. Mă uitam ce vine de pe bancă. Nimic. Cu cine să faci diferența? Cu Birligea? Cu Yeboah? Cu Hoban? Hai să fim serioși”.

Fanatik SuperLiga, cea mai tare emisiune despre fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT