Sport

Adrian Mutu, convins că Rapid merita mai mult după 2-2 în Gruia: „Mai rar ați văzut CFR Cluj să fie dominată așa!”

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, consideră că echipa sa a dominat campiona României la ea acasă și merita să câștige în Gruia.
19.03.2023 | 22:02
Adrian Mutu convins ca Rapid merita mai mult dupa 22 in Gruia Mai rar ati vazut CFR Cluj sa fie dominata asa
Echipa lui Adrian Mutu are 27 de puncte și e pe locul 5 în SuperLiga după 2-2 cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu e mulțumit de punctul câștigat în fața lui CFR Cluj, mai ales că ardelenii au avut un gol anulat în prelungirile partidei, spre disperarea lui Dan Petrescu.

Adrian Mutu, mulțumit de jocul prestat de Rapid împotriva lui CFR Cluj, dar nu și de rezultat: „Meritam să câștigăm”

CFR Cluj – Rapid a fost unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon de SuperLiga, iar Adrian Mutu i-a „înțepat” pe ardeleni: „A ieșit în seara asta. Știam ce calități are Onea și cum atacă el pe partea dreaptă și trebuia să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună.

ADVERTISEMENT

Dar rămânem cu picioarele pe pământ, nu ne entuziasmăm la un 2-2, după o seară în care meritam să câștigăm. Mai rar ați văzut CFR să fie dominată așa. Am avut posesie 70 la sută, am încercat tot”, a mai spus sigur pe el „Briliantul”.

Mutu spune că Rapid va juca cu același entuziasm împotriva oricărui adversar, aviz celor care îi vor acuza că fac jocurile altor echipe: „Puțin dezamăgiți că nu am fructificat ce trebuia. Mergem mai departe și o să analizăm unele lucruri care nu au mers așa bine”.

ADVERTISEMENT

Iar antrenorul a lăsat de înțeles că se gândește și la primele locuri în clasament: „Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă. Nicăieri nu mergem să ne apărăm, nu mergem la egal, vrem să scoatem maximum din fiecare joc”.

Antrenorul Rapidului, mesaj pentru jucătorii săi: „O să analizăm lucrurile care nu merg bine”

Rapid a ratat o ocazie uriașă la ultima fază a meciului, iar Adrian Mutu a dezvăluit că asta e și filosofia lui de joc: „Și azi am vrut să câștigăm până în ultima secundă. Vrem să jucăm și să producem fotbal. Plecăm cu un punct, asta e, suntem puțini dezamăgiți că n-am reușit să fructificăm ce trebuia să fructificăm”.

ADVERTISEMENT

În privința minusurilor remarcate la propria echipă, Mutu face o promisiune suporterilor: „O să analizăm lucrurile care nu merg bine și o să încercăm să le corectăm, play-off-ul e lung”.

Răzvan Onea, gol superb în CFR Cluj – Rapid: „Cred că meritam victoria”

Răzvan Onea a marcat un golazo pentru Rapid și a egalat-o pe CFR Cluj, însă a adoptat același discurs ca Adrian Mutu: „A trecut mult timp de când n-am mai marcat, nu mai înscrisesem din perioada de la Iași. Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm. Cred că meritam victoria. Dar e un punct muncit, venit pe terenul campioanei României, și e foarte important pentru noi.

ADVERTISEMENT

Echipa noastră a jucat foarte bine, ne-am dăruit pe teren până la ultima suflare, rămâne un punct bun pentru noi. Luăm meci cu meci și vrem să le demonstrăm suporterilor că luptăm pentru emblema de pe piept”.

ADVERTISEMENT
Tags: