News

Analistul Cozmin Gușă aruncă bomba: “Președintele Iohannis ar putea fi suspendat!”. Ce pericol mare îi paște pe români

16.04.2020 | 19:14
Analistul Cozmin Gusa arunca bomba Presedintele Iohannis ar putea fi suspendat Ce pericol mare ii paste pe romani
ADVERTISEMENT

Analistul Cozmin Gușă crede că președintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat în plină criză economică, pentru că românii se vor sătura de neajunsuri în următoarele luni.

Cozmin Gușă crede că Iohannis ar putea fi suspendat

Gușă și-a exprimat punctul de vedere într-un editorial publicat pe pagina sa personală de Facebook și nu ratat să-l ironizeze pe actualul președinte al României.

ADVERTISEMENT

Cum ne salvăm din toamnă ? (8)
“Salvarea” Ro = cafteala + buzunăreala. GENERALIZATE!

Personaje menționate: Klaus Iohannis/ BOR/ Traian Băsescu/ Victor Ponta/ Marcel Ciolacu/ Ludovic Orban/ Rareș Bogdan/ Marcel Vela/ Gabriela Firea

Ar fi trebuit să continui azi cu reorientarea geoeconomică, pe fondul “picajului” American dublat de (auto)izolarea lor din epoca Trump. Mai mulți cititori mi-au solicitat însă să-mi prezint perspectiva asupra atmosferei și situației interne din perioada următoare, deci asta voi face-n acest episod, pe scurt, cu concluzia deja sintetizată în titlu.

ADVERTISEMENT

Am văzut câțiva revoltați de ieșirea publică a lui Iohannis, considerând gestul lui cu degetul oarecum amenințător, sau luatul nostru la “PERPULIS” din exprimarea lui, ca vreun semn de autoritate de “diriginte” supărat pe clasa indisciplinată. Eu citesc altfel în spatele acestor gesturi: Klausică al nostru simte că autoritatea lui e pe ducă, iar prin aceste gesturi de neam prost forțează o percepție diferită (râd și copiii!), și-n plus, “miroase” deja că degringolada și sărăcia post criză medicală, dublate de managementul său defectuos din aceste luni, pentru care va fi “premiat” public, VOR DUCE CĂTRE O DECIZIE DE SUSPENDARE A SA DIN FUNCȚIE, că oricum s-au obișnuit românii cu așa-ceva încă din epoca Băsescu.

Daaa, să nu vă mirați de această îngrijorare prezidențială, să fiți convinși că așa stau lucrurile, iar cei din “camarilla” sa operează și ei cu același fel de ingrijorare, tocmai pentru că vor fi și ei vizați. Sau cum, credeți că Iohannis&comp nu știu că jumătate dintre cei 6,5 milioane care l-au votat anul trecut în noiembrie au făcut-o doar de spaima “c-ar putea ajunge Proasta!” ?? Oricum, Iohannis a luat în turul 1 aproape 3,5 milioane de voturi, deci sub 20% dintre români l-au mai preferat de fapt. Eheee, acum faceți și dvs. cum face Klausică al nostru, adică aproximați cam câți dintre acești români mai sunt azi alături de el, și mai ales câți vor mai rămâne când va veni criza economică și “foamea”, și-O SĂ AVEȚI O CIFRĂ DE SUSȚINERE LA TOAMNĂ PENTRU KWI CU PROCENTAJ DE 10-15%.

ADVERTISEMENT

Te mai poți impune și bate împotriva valului public de nemulțumire afișată cu procentajul ăsta? Desigur că nu. Și-atunci o să înțelegeți și activismul și mediatizarea excesivă a lui #Pontache-Dottore-Colectiv spre exemplu, care, ca și alții, nu mai vrea s-aștepte 2024 pentru candidatură. Pe scurt, pornind de la această simplă analiză, ne putem creiona perspectiva “caftelii generalizate” pe care o vom experimenta în foarte scurt timp.

De ce zic că bătalia va fi generalizată?”, a scris Gușă.

CITEȘTE CONTINUAREA EDITORIALULUI AICI