Sport

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0. Koljic a reușit să înscrie în minutul 90 pentru a 3-a victorie consecutivă a oltenilor

Universitatea Craiova a reușit a 3-a victorie consecutivă sub comanda lui Ivaylo Petev. Koljic a marcat unicul gol al meciului în minutul 90.
02.12.2023 | 22:21
Universitatea Craiova  CFR Cluj 10 Koljic a reusit sa inscrie in minutul 90 pentru a 3a victorie consecutiva a oltenilor
Universitatea Craiova - CFR Cluj se joacă acum! foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
02-12-2023
16:58

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0 (Koljic)

Min. 90+8: Fluier final!

Min. 90+7: Mitriță șutează puternic, dar Sava e la datorie și îndepărtează pericolul

Min. 90: Goool Craiova! Koljic deschide scorul cu un șut din interiorul careului

Min. 86: Căpățână încearcă un voleu de la 30 de metri, dar șutul trece peste poartă

Min. 79: Tachtsidis, din nou aproape de gol. Șutul grecului trece puțin pe lângă poartă

Min. 75: Mitriță care în careu, dar arbitrul decide că jocul poate continua

Min. 64: Bară CFR! Același Tachtsidis lovește transversala pentru a 2-a oară

Min. 56: Screciu vede cartonaș galben după o intrare dură la Tachtsidis. Ambulanța a fost trimisă pe teren pentru a-l ajuta pe grec

Min. 47: Ocazie CFR! Kresic trece milimetric pe lângă minge și ratează deschiderea scorului

Min. 45: Bară CFR! Tachtsidis trage puternic de la marginea careului, direct în transversală!

Min. 29: Deac șutează puternic pe colț, dar Popescu e la post și apără

Min. 26: Ocazie Craiova! Mitriță trage bine din lovitură liberă, însă Sava e la post și respinge

Min. 25: Universitatea Craiova continuă presiunea la poarta adversă, însă CFR se apără organizat

Min. 12: Cele două formații se tatonează reciproc, dar fără a pune în pericol tabela de marcaj

Min. 1: A început partida!

 

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, R. Silva, Bancu – Crețu, Kurtic – Danciu, Ivan, Mitriță – Markovic. Rezerve: Lazar, Căpățînă, Nchawa, Mateiu, Ișfan, Roguljic, Bairam, Trică, Koljic. Antrenor: Ivaylo Petev.

 

CFR Cluj: Sava – Malico, Ilie, Kresic, Mogoș – Avounou, Tachtsidis, Muhar – Deac, Juricic, Krasniqi. Rezerve: Hindrich, Morgan, Boben, Cvek, Filip, Fica, Mihai, Otele, Bîrligea. Antrenor: Andrea Mandorlini

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj are loc sâmbătă, 2 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Înaintea acestei partide oltenii ,care au obținut două victorii consecutive de la venirea ca antrenor a bulgarului Ivailo Petev, se află pe locul 4, cu 29 de puncte, trei mai puțin decât adversarul din acest meci, dar care are o singură victorie în ultimele cinci runde.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Confruntarea Universitatea Craiova – CFR Cluj se desfășoară sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa  a 18-a din SuperLiga. Se așteaptă ca tribunele să fie mult mai pline decât la ultimele partide, pe de o parte pentru că adversarul e unul de top, cu care craiovenii au avut deseori probleme.

ADVERTISEMENT

Pe de alta fanii olteni au fost mult mai mulțumiți atât de calitatea evoluției echipei etapa trecută, în  condiții grele de vreme, la Galați, dar și de determinarea jucătorilor, un capitol care era în mare suferință la olteni și pun toate aceste plsuri pe seama faptului că antrenorul Ivailo Petev a început să se vadă cum muncește.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – CFR Cluj

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj  se joacă sâmbătă,  2 decembrie, de la ora 20:30,  pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa  a 18-a din SuperLiga  și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și  Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site=ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova sâmbătă, 2 decembrie soarele va fi pe boltă doar la răsărit și la apus, în rest toată ziua vom avea un cer acoperit dar fără a exista vreun moment pericolul de a ploua. Maxima zilei va ajunge până la 10 grade, la ora partidei coborând până la 3-4 grade. Va fi la centru arbitrul Adrian Cojocareu din Galați.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – CFR Cluj

Vești bune pentru ambii antrenori înaintea meciului direct din Bănie. La olteni revine Ștefan Bairam dar din postura de rezervă. Rămâne absent până la primăvară fundașul central macedonean Zajkov, dar Ivailo Petev se bazează acum pe cuplul Raul Silva – Screciu. Ivan are șansa de a demonstra că poate fi un atacant folositor echipei.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj rămân absenți Cristi Manea și Ajeti. În schimb revin după perioade mai lungi sau mai scurte de accidentare atacantul Bîrligea și fundașul stânga, veteranul și căpitanul echipei, Mario Camora. Totuși variantele ofensive pentru Andrea Mandorlini sunt destul de subțiri, cu juniorul Fica și cu Juricic.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Rezultatele mai puțin reușite ale ardelenilor, coroborate cu cele două victorii consecutive ale oltenilor au determinat casele de pariuri să acorde prima șansă echipei gazdă la cota de 2,35. Oaspeții au primit cota de 3,30 pentru a demonstra că au ieșit din criză. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40 oar șansă dublă X2 cotă de 1,60e cotă de 1,35 iar reușita Clujului este la 1,45.

ADVERTISEMENT

Este o partidă cu un istoric bogat din 2017 încoace. Universitatea Craiova a câștigat de șapte ori pe teren propriu, clujenii au reușit și ei pătru succese iar trei jocuri s-au terminat la egalitate. A fost o perioadă de două ediții, acum doi ani, când fiecare echipă câștiga pe terenul celeilalte.

 

ADVERTISEMENT