Sport

Analiza lui Mitică Dragomir înainte de dubla României cu Israel și Kosovo: “Familia Iordănescu e norocoasă”

Mitică Dragomir a făcut o analiză înainte de dubla României cu Israel și Kosovo. Fostul șef al LPF mizează pe norocul lui Edi Iordănescu în cele două partide.
06.09.2023 | 23:49
Analiza lui Mitica Dragomir inainte de dubla Romaniei cu Israel si Kosovo Familia Iordanescu e norocoasa
Mitică Dragomir a făcut o analiză înainte de dubla României cu Israel și Kosovo. Fostul șef al LPF mizează pe norocul lui Edi Iordănescu în cele două partide.
ADVERTISEMENT

Echipa națională are două meciuri importante cu Israel și Kosovo în grupele pentru Euro. Edi Iordănescu a ales lotul pentru cele două jocuri și va trebui să lupte pentru cele 6 puncte, lucru care le va aduce în mare parte calificarea în următoarea fază a competiției. Mitică Dragomir a făcut o analiză înainte de dubla României și mizează și pe norocul selecționerului.

Mitică Dragomir a făcut o analiză înainte de dubla României cu Israel și Kosovo

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a făcut o analiză înainte de dubla României cu Israel și Kosovo. Fostul președinte al LPF este de părere că echipa națională are șanse să aducă cele 6 puncte și mizează pe norocul lui Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nea Mitică a mai vorbit și despre jucătorii pe care selecționerul i-a ales pentru cele două jocuri. Dragomir susține că de la Universitatea Craiova nu i-ar fi luat pe Mitriță și pe Ivan. De asemenea, fostul șef LPF este de părere că Iordănescu ar trebui să construiască echipa națională cu Pantea și Borza ca fundași laterali.

“Mihăilă are spații mici acasă, dar nu e neapărat de titular. Pe Mitriță și Ivan nici eu nu îi luam. Bancu e jucător. Ca valoare e peste Camora cu mult. Jucător disciplinat, acasă face faza de atac foarte bine. De un jucător ca acesta ai nevoie.

ADVERTISEMENT

În dreapta aș fi jucat cu Pantea. Dacă vrei să faci echipă de viitor, benzile ar trebui să fie Pantea și Borza. Dacă ne bate Israelul, atunci trebuie să se pună să facă echipă.

După meciurile astea două trebuie să venim cu minim 6 puncte ca să avem siguranța locului 2. Nu știi ce se poate întâmpla, poate vine Elveția și te bate acasă. Chiar dacă nu mai au șanse, există riscul să te bată, așa e la fotbal. Pentru că joci mai degajat când nu e presiunea pe tine și îți și ies toate. Dacă batem în astea două meciuri e cam gata.”, a declarat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dragomir: “Familia Iordănescu e norocoasă”

Pentru dubla României cu Israel și Kosovo, Mitică Dragomir este de părere că echipa națională va avea și noroc, datorită lui Eduard Iordănescu. Fostul șef LPF a mai vorbit despre portarii din lotul selecționerului, fundașii centrali, dar și despre Screciu, pe care îl vede un jucător de viitor pentru naționala mare.

“Eu zic că familia Iordănescu e norocoasă și s-ar putea să îi bată. Eu zic că toți portarii sunt buni și aș merge tot cu Moldovan. Larie a jucat și prost în ultimele meciuri de aceea nu l-a luat.

ADVERTISEMENT

De la Craiova l-aș mai fi luat pe Screciu de la U21. E un jucător bun de forță și l-aș pune în fața fundașilor centrali, acolo joacă bine., a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Mitică Dragomir, despre meciurile României

ADVERTISEMENT