Sport

Verdictul lui Mitică Dragomir după FCSB – U Craiova 3-0: “Rar am văzut așa haos”

Mitică Dragomir și-a dat verdictul după FCSB - Universitatea Craiova, scor 3-0. Fostul șef LPF a rămas uimit de echipa lui Mihai Rotaru.
04.09.2023 | 23:22
Verdictul lui Mitica Dragomir dupa FCSB  U Craiova 30 Rar am vazut asa haos
Mitică Dragomir și-a dat verdictul după FCSB - Universitatea Craiova, scor 3-0. Fostul șef LPF a rămas uimit de echipa lui Mihai Rotaru.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut categoric derby-ul cu FCSB, scor 0-3. După duelul celor două echipe, Mitică Dragomir și-a dat verdictul. Fostul președinte al LPF a rămas uimit de echipa lui Mihai Rotaru și de modul în care aceștia au evoluat pe Ghencea.

Verdictul lui Mitică Dragomir: “Rar am văzut așa haos”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir și-a dat verdictul după meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova din etapa cu numărul 8. Fostul șef LPF a susținut că nu a mai văzut o echipă atât de neorganizată cum a fost formația lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

“Ce haos era la Universitatea Craiova. Nu am mai văzut așa ceva. Mai ales după primul gol, zici că era o echipă de juniori. Nu puteau fugi, nu puteau pasa, stăteau prost în teren, nu strângeau. Era o echipă așa cu distanță mare între ei.

Rar am văzut așa haos la o echipă. În etapa asta care a trecut, am văzut două echipe în haos total. Echipa lui Hagi și asta a lui Reghecampf. Parcă erau injectați cu un ser din acesta care le anihila reflexele.”, a declarat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: “Tavi Popescu a jucat ca Dobrin”

Dumitru Dragomir a avut multe cuvinte de laudă la adresa lui Tavi Popescu, pe care l-a asemănat cu Nicolae Dobrin, legenda celor de la FC Argeș: “FCSB are 2-3 jucători foarte buni. Uite, cum e Tavi Popescu.

În proporție de 85% se adeverește tot ce zic eu aici. Am zis că nu o să fie o mare lipsă Coman, că o să joace Tavi acolo și a jucat senzațional. Cum am zis, așa a fost. Două pase de gol. 

ADVERTISEMENT

Ca să dai pasa aia, ca Dobrin. Mingea să se oprească în fața ta, tu să nu mai faci preluare, doar să dai la poartă. Este o inteligență de joc nemaipomenită. El nu stă bine cu educația fotbalistică, dar stă foarte bine cu execuțiile fotbalistice.”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dragomir, sfaturi pentru Octavian Popescu

Dumitru Dragomir a oferit și câteva sfaturi pentru Octavian Popescu: “I-a dat o lecție Pancu. Dacă nu dă randament la echipă nu e chemat la lotul național. Octavian Popescu e un alt talent. Ar trebui mai multă educație făcută cu el. Și Mihai Stoica, dar și toți de acolo de la FCSB, ar trebui să îl liniștească puțin că a luat-o cu tatuajele, să nu o ia și cu nopțile pierdute.

ADVERTISEMENT

El nu e un băiat prost. E un copil de la țară, un copil care a muncit mult să ajungă aici. E plin de talent. Trebuie să se dezvolte, prin sală și medicamentație. Dar mă tem că la noi cu medicamentația în România e puțin mai greu. Să nu uităm ce a pățit doamna Halep.”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dragomir, verdict dur după FCSB - Universitatea Craiova, scor 3-0

ADVERTISEMENT