Sport

Analiza lui Mitică Dragomir după FCU Craiova – Farul 4-0: „De mult nu l-am văzut așa desfigurat pe Hagi”

Dumitru Dragomir se teme pentru Gică Hagi după înfrângerea umilitoare împotriva echipei lui Adrian Mititelu. Ultima „profeție” a „Oracolului”.
06.09.2023 | 13:54
Analiza lui Mitica Dragomir dupa FCU Craiova  Farul 40 De mult nu lam vazut asa desfigurat pe Hagi
Dumitru Dragomir îl compătimește pe Hagi după victoria la scor cu FC U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir i-a analizat pe cei de la Farul la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, după începutul slab de campionat. Gheorghe Hagi, compătimit de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir îi e milă de Hagi după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0: „Parcă erau injectați cu un ser!”

Dumitru Dragomir a tras concluziile după etapa a 8-a și crede că Farul Constanța și FC U Craiova 1948 sunt marile pierzătoare ale rundei: „Am văzut două echipe în haos total etapa asta. Farul lui Hagi și Craiova lui Reghe! Bă, parcă erau injectați cu un ser dinăsta care le anihila reflexele! Domne, incredibil!”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF însă a fost marcat cel mai mult de reacțiile „Regelui” din timpul partidelor: „De mult timp nu l-am mai văzut pe Hagi așa transfigurat! Se uita în gol și nu știa ce se întâmplă! Nu puteau fugi, bă! Nu puteau să stea în picioare ăștia ai lui Hagi!”.

Cristi Coste a remarcat căderea aproape inexplicabilă a „marinarilor”: „Rămăsese și el blocat. Nu știa ce să mai zică, ce să mai creadă! I se trage de la faptul că au gestionat prost săptâmâna? Nu s-a amânat nici meciul cu Craiova… 3 meciuri în 7 zile! Pur și simplu fizic au fost morți!”. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir crede că prestația slabă a Farului se datorează și Universității Craiova: „De acolo a plecat totul!”

Universitatea Craiova nu a vrut să amâne meciul din campionat cu Farul, iar campioana României a fost de nerecunoscut în manșa decisivă de la Helsinki: „Părerea mea e că de acolo a plecat totul! Oboseala să știi că nu iartă pe nimeni!

Când intră în tine, foarte greu o scoți! Trebuie să fie foarte deștept preparatorul fizic și medicul, cu medicamentație grozavă să îi pună pe picioare. Peste tot e greu”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Nici Universitatea Craiova nu a scăpat de criticile lui Nea Mitică: „Zici că era o echipă de juniori”

Dumitru Dragomir nu i-a iertat nici pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf„Ce haos era la Universitatea Craiova. Nu am mai văzut așa ceva. Mai ales după primul gol, zici că era o echipă de juniori. Nu puteau fugi, nu puteau pasa, stăteau prost în teren, nu strângeau. Era o echipă așa cu distanță mare între ei.

Rar am văzut așa haos la o echipă. În etapa asta care a trecut, am văzut două echipe în haos total. Echipa lui Hagi și asta a lui Reghecampf. Parcă erau injectați cu un ser din acesta care le anihila reflexele”.

ADVERTISEMENT

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” se află printre cele mai urmărite podcasturi de sport din online-ul românesc. Nea Mitică te așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi văzută și „în reluare” de miercuri, de la ora 10:30.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT