Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru și Adrian Mititelu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 14 noiembrie 2022. Analizăm Rapid – U Craiova 2-2 și FCU Craiova – FCSB 0-2 cu Adrian Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță

Luni, 14 noiembrie, ora 13:00, Fanatik SuperLiga! Horia Ivanovici analizează derby-urile Rapid - U Craiova 2-2 și FCU Craiova - FCSB 0-2 cu Bănel Nicoliță, Adi Ilie și Robert Niță
14.11.2022 | 13:23
Mihai Rotaru si Adrian Mititelu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici luni 14 noiembrie 2022 Analizam Rapid  U Craiova 22 si  FCU Craiova  FCSB 02 cu Adrian Ilie Banel Nicolita si Robert Nita
Analiza Rapid - U Craiova 2-2 și FCU Craiova - FCSB la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 14 noiembrie 2022, ora 13. Alături de Bănel Nicoliță, Adrian Ilie și Robert Niță. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 14 noiembrie, de la ora 13:00, este din nou timpul pentru o ediție incendiară de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Va fi cu siguranță show după derby-urile tari din etapa a 18-a a SuperLigii, Rapid – U Craiova 2-2 și FCU Craiova – FCSB 0-2.

Analiza Rapid – U Craiova 2-2 și FCU Craiova – FCSB la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Luni, 14 noiembrie 2022, cu invitați de top: Bănel Nicoliță, Adrian Ilie și Robert Niță

Ultima etapă înainte de Campionatul Mondial din Qatar a propus două partide de top în SuperLiga: Rapid – U Craiova 2-2 și FCU Craiova – FCSB 0-2. Află totul despre aceste derby-uri pline de încrâncenare la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Invitații sunt unul și unul și au mereu ceva tare de spus: Bănel Nicoliță, Adrian Ilie și Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Va fi din nou o ediție plină de spectacol a unei emisiuni de top. Care, așa cum este firesc, este susținută de parteneri de top. SUPERBET este sponsorul principal, în vreme ce Aqua Carpatica, sponsorul premium, asigură hidratarea. Absolut necesară pe parcursul unei ediții maraton.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! Luni, 14 noiembrie, începând cu ora 13:00, distribuție de gală la o nouă ediție a emisiunii. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE LUNI, 14 NOIEMBRIE 2022

Cele mai importante exclusivități și cele mai tari comentarii la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Invitați de top: Bănel Nicoliță, Adi Ilie și Robert Niță

După un weekend plin de evenimente în SuperLiga, în special la derby-urile Rapid – U Craiova 2-2 și FCU Craiova – FCSB 0-2. Cele mai pertinente comentarii, dezvăluiri spectaculoase și exclusivități la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Și invitați care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Bănel Nicoliță, Adi Ilie și Robert Niță.

Nu pierdeți niciun minut! Pentru asta, abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau intrați pe FANATIK.RO,site-ul exclusivităților din sport. FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai tare emisiune de sport din media românească.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE LUNI, 14 NOIEMBRIE 2022

Iar pentru ca experiența să fie completă, FANATIK SUPERLIGA îți aduce și șansa să faci profit la pariuri sportive. În cadrul emisiunii este programată și rubrica “Fabrica de cote by Superbet”, care vă oferă cele mai bune cote din săptămâna fotbalistică.

Luni, 14 noiembrie, de la ora 13:00. Ediție de neratat de FANATIK SUPERLIGA, după ultima etapă înainte de Campionatul Mondial. Sunt multe de discutat despre Rapid – U Craiova 2-2 și FCU Craiova – FCSB 0-2.

ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
TRAGEDIA care a îndoliat România! Ciolacu a făcut anunţul: OMOR din culpă
TRAGEDIA care a îndoliat România! Ciolacu a făcut anunţul: OMOR din culpă
Insula subestimată a Greciei, vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks
Insula subestimată a Greciei, vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!