Sport

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man! Fotbalistul trebuie să plătească o sumă uriaşă. Prima reacţie. Exclusiv

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul trebuie să plătească o sumă uriaşă.
03.11.2023 | 16:33
Anamaria Prodan a castigat procesul cu Dennis Man Fotbalistul trebuie sa plateasca o suma uriasa Prima reactie Exclusiv
Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man! Fotbalistul trebuie să plătească o sumă uriaşă. Prima reacţie. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a câştigat în prima instanţă procesul cu Dennis Man, dar jucătorul a făcut Apel la decizia Tribunalului. Impresara l-a dat în judecată pe fotbalist pentru că în momentul transferului la Parma, Dennis Man a denunţat unilateral contractul de reprezentare.

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man! Prima reacţie a impresarei

La aproape un an și jumătate de la prima decizie a judecătorilor, a venit și sentința. Dennis Man a fost obligat să plătească 350.000 de euro impresarei plus cheltuielile de judecată, care se ridică la 25-30.000 de euro. Totuși, jucătorul mai poate face Recurs la această hotărâre, pe care îl poate depune în termen de 30 de zile la Curtea de Apel București.

ADVERTISEMENT
sentinta proces prodanca
Decizia judecătorilor în procesul Anamaria Prodan – Dennis Man

Anamaria Prodan a reacţionat pentru FANATIK spunând că este o decizie normală şi că toate contractele semnate trebuie respectate, altfel eşti bun de plată, aşa cum s-a întâmplat în acest caz:

“Am aflat şi eu acum de la avocatul meu. Este ceva firesc. Într-o ţară normală, un contract trebuie agreat şi respectat de comun acord. În caz contrar, dacă lucrurile nu erau aşa, după atât de mult timp se instala, cu siguranţă, haosul.

ADVERTISEMENT

Contractul semnat, discutat, agreat de comun acord se respectă până la capăt. Eu cred că există un Dumnezeu acolo Sus, care ne vede pe toţi, şi când nu eşti corect cu viaţa, vine şi data când trebuie să plăteşti”, a spus Anamaria Prodan.

Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria SuperLigii!

În ianuarie 2021, Dennis Man era subiectul celui mai scump transfer din istoria SuperLigii. Parma a plătit 13 milioane de euro celor de la FCSB pentru transferul tânărului atacant.

ADVERTISEMENT

Dar, de transfer nu s-a ocupat Anamaria Prodan, impresarul care avea contract de reprezentare cu Dennis Man, ci Giovanni Becali, după ce fotbalistul a rupt unilateral înţelegerea cu Prodanca.

Astfel, Anamaria Prodan a decis să se adreseze instanţelor, spunând că nu este dispusă să cedeze niciun leuţ din banii pe care jucătorul îi datora, lansând şi un avertisment pentru alţi jucători care aveau de gând să facă acelaşi lucru:

ADVERTISEMENT

”Voi face același lucru în cazul tuturor jucătorilor care sunt sub contract cu mine și vor rupe unilateral înțelegerile pe care le avem. Voi deschide procese, voi cere să fie respectate contractele. Poate au bani jucătorii și nu știu ce să facă cu ei”, spunea Anamaria Prodan la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT