Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Procesul Man – Prodanca, anul 3, faza pe comedie: „Se verifică dacă e profesionist”

În urma transferului lui Dennis Man la Parma, acesta a fost dat în judecată de Anamaria Prodan deoarece a denunțat unilateral contractul de reprezentare încheiat între părți.
17.10.2023 | 14:00
Procesul Man  Prodanca anul 3 faza pe comedie Se verifica daca e profesionist
Anamaria Prodan, detalii despre procesul dintre ea și Dennis Man. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit, la FANATIK SUPERLIGA, despre procesul în care se judecă cu Dennis Man. În urma transferului fotbalistului la Parma, aceasta a fost exclusă din negocieri, deși era impresara fotbalistului.

Detalii din procesul Prodanca – Man

Deși procesul pare unul simplu la prima vedere, acesta nu este finalizat nici acum, la aproape trei ani de la plecarea fotalistului la Parma.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Prodan a explicat că, în acest moment judecătorii vor să afle dacă Dennis Man este un jucător profesionist, stârnind amuzamentul celor din studioul FANATIK.

E hilar. Domnul judecător vrea să verifice acum dacă Man este jucător profesionist. Am tăcut atât de mult, nu am comentat niciodată, dar au trecut trei ani, printr-un contract semnat, parafat, agreat de ambele părți, în oglindă făcut, noi stăm și ne întrebăm acum și întoarcem dosarul să mai cercetăm dacă jucătorul este profesionist.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care de fiecare dată apare altcineva în dosarul lui Dennis Man. Acum a apărut, cred, fata domnului Argăseală. Este hilar, eu în continuare am foarte mare încredere în domnul judecător.

Probabil că domnia sa nu știe că Man este un jucător profesionist de la vârsta de 16 ani, când a semnat primul contract ca profesionist. Acum joacă în străinătate, dar tot profesionist a rămas.

ADVERTISEMENT

De asta țara asta nu merge înainte niciodată, de asta oamenii nu înțeleg că atunci când semnezi un contract ți-l asumi, de asta merg oamenii la CEDO și câștigă în fața statului. Avocații m-au rugat să nu vorbim despre sumă, dar este suma pe care noi am semnat-o de comun acord.

Nu am discutat cu el și nici nu îmi doresc, eu sunt cel mai bun om de pe pământ, dar trădarea nu pot să o iert. Nici dacă îmi spune că îmi dă 10 milioane de euro cadou și îmi spune că semnează cu mine pentru 40 de ani tot nu mai stă lângă mine”, a spus Anamaria Prodan, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, ajuns la 25 de ani, joacă la Parma din ianuarie 2021, când a fost cumpărat de la FCSB pentru 13 milioane de euro. 20 de meciuri și 6 pase de gol pentru echipa națională a adunat acesta.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Anamaria Prodan, detalii despre procesul cu Dennis Man

ADVERTISEMENT