News

Anamaria Prodan, cercetată pentru amenințare. Victima ar fi fost iubita lui Laurențiu Reghecampf

Parchetul anchetează o plângere care o vizează pe Anamaria Prodan din cauza unui telefon pe care i l-a dat iubitei lui Laurențiu Reghecampf, Corica Caciuc.
25.09.2022 | 15:58
Anamaria Prodan cercetata pentru amenintare Victima ar fi fost iubita lui Laurentiu Reghecampf
Corina Caciuc împreună cu Laurențiu Reghecampf și fiul lor Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Impresara ar fi dat un telefon Corinei Caciuc, convorbirea fiind un șir de insulte și de amenințări la adresa iubitelui lui Laurențiu Reghecampf, scrie Cancan.

Avocata Diana Gabriela Moise, reprezentanta legală a Corinei Caciuc, a confirmat existența unui dosar penal deschis în legătură cu această convorbire telefonică.

ADVERTISEMENT

Dosarul se află în faza de urmărire penală și de administrare a probatoriului, motiv pentru care, la acest moment, nu putem oferi informații suplimentare”, a spus avocata.

Publicația citată invocă surse judiciare potrivit cărora dosarul ar fi în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, urmând ca Anamaria Prodan să fie audiată ca suspect.

ADVERTISEMENT

Al doilea proces în care părți sunt Reghecampf și Prodan

Pe lângă bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, cei doi duc și un război pe plan juridic. În prima jumătate a acestui an, Reghecampf a inițiat un proces civil prin care îi cere celei care încă îi este soție despăgubiri de 200.000 de euro.

Motivul invocat este faptul că impresara i-ar fi adus prejudicii legate de viața privată.

O primă înfățișare a avut loc în această vară, dar avocatul Anamariei Prodan a cerut amânarea cauzei întrucât impresara nu s-a putut prezenta. Un nou termen în acest dosar a fost fixat pentru săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp a luat o nouă turnură după ce cei doi s-au luat la bătaie în cursul zilei de vineri. După încăierare, ambii au apelat la 112 şi au susţinut că au fost agresaţi fizic de celălalt.

Până la elucidarea circumstanțelor în care a avut loc bătaia, Poliţia Snagov a emis ordine de protecție provizorie pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii”, a transmis poliția.

ADVERTISEMENT