Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare: „Gigi îi făcea echipa și lui Reghe! Am încercat să-l protejez”

Anamaria Prodan a dezvăluit că Gigi Becali îi făcea primul „11” lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea antrenorilor de la liderul din SuperLiga.
09.04.2024 | 10:46
Anamaria Prodan dezvaluiri uluitoare Gigi ii facea echipa si lui Reghe Am incercat sal protejez
Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare: „Gigi îi făcea echipa și lui Reghe! Am încercat să-l protejez”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali are un cuvânt greu de spus în alcătuirea primul „11” de la FCSB, iar Anamaria Prodan a dezvăluit cum se întâmplau lucrurile în mandatul lui Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA a spus că patronul s-a băgat și peste actualul antrenor de la Al Tai.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare: „Gigi îi făcea echipa și lui Reghe! Am încercat să-l protejez”

Gigi Becali a mărturisit în repetate rânduri că se implică în alcătuirea primului „11” la FCSB, iar acest fapt nu este un secret pentru suporterii „roș-albaștrilor”. Patronul liderului din SuperLiga a făcut acest lucru și cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a dezvăluit că Gigi Becali i-a făcut echipa de start și lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. Fosta soție a antrenorului a încercat să îl protejeze, atunci când au existat zvonuri despre implicarea patronului.

„(n.r. – Lui Reghe îi făcea echipa Gigi Becali) Bineînțeles. Este mult spus sau este ciudat să spui că Gigi îi făcea echipa. Dacă Gigi suna și îi spunea că vrea să se întâmple asta, nu avea cum să nu se întâmple, dacă făceai după capul tău, plecai.

ADVERTISEMENT

Este o opțiune. Eu am încercat să îl protejez pe Reghe în momentele în care toată lumea spunea că Gigi face. Când Gigi a ieșit și a spus că el o face, eu deja eram în penibil dacă mai susțineam că nu este așa. Nu a existat niciodată cineva care să facă ce vrea pe banii lui Gigi Becali.

(n.r. – Reghe s-a opus patronului) Cum poți să te opui patronului, cum ai putea? Tuturor le-a făcut, nu doar lui Reghe. Reghe a fost unul dintre zecile de antrenori, care nu au avut cum să facă. Îl învățam pe Reghe absolut tot, de la a la z și nu mă feresc să spun”, a spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător pentru care Reghe a insistat în fața lui Gigi Becali: „Nu îl plăcea”

„Îi făceam interviurile, primeam întrebările, le făceam și le trimiteam. Eram managerul lui și voiam să aibă cea mai frumoasă și bună imagine ever, era și bărbatul meu, deci trebuia să îl apăr și mai tare. Nu a existat cineva care să i se împotrivească lui Gigi Becali.

Toți patronii au luat exemplu și l-au copiat pe Gigi Becali. Toți patronii din România și de peste tot din lume impun regulile, Dan Șucu este la început. Cum demonstra Edi sau oricare antrenor că s-a băgat Gigi la echipă, doar nu îi făcea notă scrisă.

ADVERTISEMENT

(n.r. – crezi că i-a făcut echipa și lui Edi Iordănescu) Cred că a făcut echipa tuturor, dar ți-am spus la ce mod. Gigi are respect față de bărbații puternici. Dacă este unul puternic cum a fost Piți, Olăroiu, Edi vorbește cu ei.

Patronul niciodată nu zice că îți fac, îți dreg dacă nu faci așa. Spune că vrea așa și argumentează, este și asumat. Alți patroni pe care îi cunosc nu sunt asumați, Gigi spune clar: «Vreau să îl promovezi pe cutare, vreau nu știu câți bani pe el».

(n.r. pe vremea lui Reghe ce jucător a impus clar) Toată Steaua. Singurii pe care i-a dorit Reghe erau Gardoș și Chiricheș, Reghe voia să stea foarte bine pe apărare. Gigi nu îl plăcea foarte mult pe Gardoș, dacă Gardoș greșea la un meci era spectacol.

Poți să faci treabă cu Gigi dacă îi explici. Antrenorul poate să spună că săptămâna asta un jucător s-a antrenat exemplar, este ok, dar Gigi spune că nu îi place, chiar dacă se antrenează de mii de ori. Intră, îl bagă antrenorul peste Gigi, dar dacă a greșit a fugit puiul cu ața”, a mai spus agentul FIFA la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

“Gigi Becali I-A FACUT ECHIPA lui Reghecampf la Steaua! Nu putea SA SE OPUNA”

ADVERTISEMENT