Sport

Anamaria Prodan a trimis la Fanatik discuțiile private pe care le-a avut cu Ianis Stoica și tatăl lui, Pompiliu. Foto exclusiv

Ana Maria Prodan a trimis la FANATIK discuțiile private pe care le-a avut cu Ianis Stoica și tatăl lui, Pompiliu Stoica, vis-a-vis de contractul de impresariere cu Giovani Becali.
03.12.2021 | 16:07
Anamaria Prodan a trimis la Fanatik discutiile private pe care lea avut cu Ianis Stoica si tatal lui Pompiliu Foto exclusiv
Anamaria Prodan şi Ianis Stoica. Mesajele private dintre cei doi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giovani Becali a dat o adevărată lovitură în finalul anului 2021, după ce a reușit să semneze un contract de impresariere cu Ianis Stoica, unul dintre cele mai promițătoare nume din fotbalul românesc la ora actuală.

Anamaria Prodan a trimis la Fanatik discuțiile private pe care le-a avut cu Ianis Stoica și tatăl lui

Tânărul fotbalist de la FCSB a renunțat la contractul pe care îl avea cu Anamaria Prodan și a ales să semneze cu Becali Sport, de la 1 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a trimis pentru FANATIK discuțiile private pe care le-a avut cu Ianis Stoica și tatăl lui, Pompiliu, referitor la acest subiect. Mesajele au fost din urmă cu 10 zile.

Ianis Stoica a negat că va semna cu Giovani Becali: “Nu. Nu este adevărat!”

Interesant este faptul că atât Ianis, cât și tatăl său, au infirmat faptul că vor semna un contract de reprezentare cu Giovani Becali, deși Anamaria Prodan i-a întrebat pe ambii dacă este adevărat.

ADVERTISEMENT
Mesajele trimise de Anamaria Prodan către Ianis Stoica și răspunsul fotbalistului.
Mesajele trimise de Anamaria Prodan către Ianis Stoica și răspunsul fotbalistului.

Inițial, Anamaria Prodan i-a trimis lui Ianis Stoica un mesaj pe care îl primise de la altcineva, care i-a spus impresarei că fotbalistul ar fi reprezentat de Giovani Becali: “Bună seara. Îmi cer scuze că vă deranjez Am o informație că Ianis Stoica ar fi reprezentat de câteva săptămâni de frații Becali. E posibil să fie adevărat? Mulțumesc!”

La care Anamaria Prodan l-a întrebat pe jucător: “Hello! Am primit asta. Este adevărat!”, răspunsul lui Ianis Stoica fiind fără echivoc: “Nu. Nu este adevărat”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan i-a scris și lui Pompiliu Stoica! Tatăl fotbalistului a negat la rândul său

Ca să se asigure, impresarul i-a scris lui Pompiliu Stoica, fost jucător al Stelei și tatăl lui Ianis: “Te pup, Pompi. Eu te întreb încă o dată. Cred că avem o relație de familie. Este adevărat? Ianis mi-a spus că nu. Vreau tu, ca tată, să știu dacă este adevărat”

Și Pompiliu Stoica a negat orice fel de reprezentare a fraților Becali: “Bună. Nu e nimic adevărat. O zi bună”, au fost mesajele scurte trimise de Pompiliu Stoica.

ADVERTISEMENT
Mesajele trimise de Anamaria Prodan către Pompiliu Stoica și răspunsul tatălui fotbalistului
Mesajele trimise de Anamaria Prodan către Pompiliu Stoica și răspunsul tatălui fotbalistului

Ianis Stoica a semnat la 1 decembrie cu firma fraţilor Becali! Fanatik a prezentat dovada

Numai că, începând cu 1 decembrie, Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali, iar FANATIK a prezentat și dovada în acest sens. Pe platforma folosită de impresarii din întreaga lume, Ianis Stoica apare reprezentat de Becali Sport.

Dragoș Sârbu, omul care împreună cu Victor Becali conduc firma Becali Sport a declarat pentru FANATIK că jucătorul a venit la ei pentru a fi reprezentat:

“Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru.

Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a spus Dragoș Sârbu pentru FANATIK.

Anamaria Prodan, încă o lovitură primită de la Giovani Becali! Dennis Man schimbat şi el tabăra

Pentru Anamaria Prodan este o nouă lovitură primită de la Giovani Becali după ce Dennis Man a hotărât să meargă în tabăra fraților Becali înainte de a fi transferat la Parma, deși avea contract de reprezentare cu Anamaria Prodan.

  • 18 ani are Ianis Stoica
  • 450.000 de euro este cota de piață a fotbalistului de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 4,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT