Sport

Anamaria Prodan, prima reacție după ce FANATIK a dezvăluit că Ianis Stoica a semnat cu Giovanni Becali. Exclusiv

Anamaria Prodan a reacționat în stilul ei nonconformist după ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ianis Stoica a renunțat la contractul cu ea și a semnat cu Giovanni Becali.
03.12.2021 | 14:52
Anamaria Prodan prima reactie dupa ce FANATIK a dezvaluit ca Ianis Stoica a semnat cu Giovanni Becali Exclusiv
Anamaria Prodan, prima reacție după ce FANATIK a dezvăluit că Ianis Stoica a semnat cu Giovanni Becali. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, Ianis Stoica, puștiul lui Gigi Becali aflat pe mare val, a schimbat impresarii. A renunțat la Anamaria Prodan, care îl reprezenta, și a ales să semneze cu „Becali Sport”, firmă de impresariat condusă de Dragoș Sârbu și Victor Becali.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce FANATIK a dezvăluit că Ianis Stoica a semnat cu Giovanni Becali

Aflată în război mai cu toată lumea fotbalului de la noi, Anamaria Prodan are polițe de plătit lui Giovanni Becali după ce acesta i-a luat fața – și comisionul! – în atât de mediatizatul transfer al lui Denis Man de la FCSB la Parma, în aprilie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Anamaria Prodan și aceasta ne-a declarat în exclusivitate că ea crede în jucător și familia lui și nu o interesează subiectul până nu vede cu ochii ei semnătura lui Ianis Stoica pe contractul cu Giovanni Becali.

„Acesta e răspunsul meu: eu cred în jucător și în familia lui. Până nu văd semnat nu mă interesează. Toți trebuie să-mi dea 10 la sută minim că-și fac reclamă pe numele meu…. Așa aude lumea de ei că erau la „G” până acum:))) Să ia, să păcălească, iar la final să plătească. Așa e în viață. Păcălești și la final plătești”, a fost prima reacție a Anamariei Prodan pentru FANATIK, după dezvăluirile exclusive ale site-ului nostru.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica este reprezentat de „Becali Sport” începând cu 1 decembrie 2021

Conform declarației date în exclusivitate pentru FANATIK de Dragoș Sârbu, cel care conduce firma „Becali Sport” împreună cu Victor Becali, Ianis Stoica este reprezentat de firma „Becali Sport” începând cu data de 1 dcemebrie 2021.

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, aceasta fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru” – Dragoș Sârbu

ADVERTISEMENT

Trecerea lui Ianis Stoica în „custodia” firmei „Becali Sport” este consemnată și pe „soccerassociation.com”, o platformă on-line recunoscută și folosită de impresari și de cluburile de fotbal din toată lumea.

Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pe Ianis Stoica

Gigi Becali își face planuri mari cu Ianis Stoica, tânărul atacanat fiind sub contract cu FCSB până la 30 iunie 2023.

ADVERTISEMENT

„Am încredere în Ianis pentru că e greu să găsești un nouar marcator. Ianis vede bine jocul, reușește să țină mingea, are un talent. Sunt rari astfel de jucători” – Gigi Becali

„Eu propun ca Ianis Stoica să mai rămână încă trei ani la FCSB, să iau 50 de milioane pe el. El, la 22-23 de ani, e copt. El e foarte bine făcut, e puternic, la 18 ani, la 21 de ani…” – Gigi Becali

Până atunci, însă, mai este ceva timp, iar FCSB joacă, duminică, în etapa 18 din Liga 1 Casa Pariurilor, cu UTA, de la ora 21:30, pe „Arena Națională”. Fără spectatori. La fel ca și partidele Academica Clinceni – Dinamo (vineri, ora 21:00, stadionul „Marin Anastasovici”, Giurgiu) și Farul – Rapid (sâmbătă, ora 21:30, stadion „Academia Hagi”, Ovidiu).

  • 450.000 de euro este acum „prețul” lui Ianis Stoica (cea mai mare din cariera sa) pe transfermarkt.com
  • 6 goluri și 2 pase de gol în 15 meciuri (titular în 5) are Ianis Stoica în campionatul actual pentru FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT