Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anamaria Prodan, noi atacuri la adresa lui Reghe: „L-am montat piesă cu piesă, dar va ajunge la liga a doua. De ani de zile trăiește din rezilieri”

Agentul FIFA, Anamaria Prodan, nu-l iartă pe fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta a avut un nou atac asupra fostului antrenor de la FCSB.
08.04.2024 | 19:15
Anamaria Prodan noi atacuri la adresa lui Reghe Lam montat piesa cu piesa dar va ajunge la liga a doua De ani de zile traieste din rezilieri
Anamaria Prodan, noi atacuri la adresa lui Reghe: „L-am montat piesă cu piesă, dar va ajunge la liga a doua. De ani de zile trăiește din rezilieri”. sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, impresarul multor fotbaliști cunoscuți din România, care este aproape să se mărite cu Ronald Gavril, a avut un nou atac asupra fostul soț, Laurențiu Reghecampf, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Anamaria Prodan, atac cu talpa la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Tot fotbalul românesc știe cine a fost și ce am făcut eu din el”

Agentul FIFA, Anamaria Prodan, nu l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, antrenor care este aproape să fie demis de la Al Tai, pentru declarațiile făcute de acesta în presă, nu cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

„M-a atacat pentru că am lăsat toate procesele în mâna avocaților, pentru că nu mă mai interesează nimic. Adevărul e că ,un an de zile, am fost plecată prin toată lumea, am încercat să-mi salvez mama de cancer și am colindat peste tot. Și într-adevăr, un an am fost plecată.

Eu nu m-am gândit că omul pe care eu l-am construit cărămidă cu cărămidă, poate să premediteze ce-am făcut eu lângă mama mea, în condițiile în care ea era aproape moartă. Ea făcuse acel accident cerebral și nu mai cunoștea pe nimeni. Este urât tot ceea ce face în condițiile în care tot fotbalul românesc știe cine a fost și ce am făcut eu de el. În condițiile în care nu există personaj din fotbalul românesc care să nu mă fi sunat să-mi zică că e penibil ca om.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum poți să ajungi tu în situația asta, să cobori tu de pe Everest, de unde erai, și să ajungi unde ești acum. Eu sunt liniștită, departe de toată mizeria asta în care el e acum. Eu zâmbesc când văd ce se întâmplă cu el.

Nu trebuia niciodată să mă mai uit înapoi, la el, dar am încercat să salvez familia și imperiul ăsta până în ultima secundă. Cred că orice femeie ar fi făcut la fel”, a declarat Anamaria Prodan la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, verdict dur pentru Laurențiu Reghecampf: „Va ajunge la liga a doua”

Impresarul mai multor fotbaliști, printre care și Nicolae Stanciu, a mai declarat că nu vede un final fericit pentru Laurențiu Reghecampf și că cel mai probabil va ajungă să antreneze în diviza secundă.

„El va ajunge în situația în care nu va avea cu ce să-și hrănească familia. Va ajunge în liga a doua în cel mai scurt timp, veți vedea. Eu îl cunosc cel mai bine, eu l-am montat piesă cu piesă. Eu știu exact cine este și ce poate. Cât a stat alături de mine, a jucat finală de Champions League în Asia.

ADVERTISEMENT

Oare de ce au plecat oamenii de lângă el? Că au vrut performanță și au realizat în ce direcție se duce el. Trăiește doar din rezilieri. În România ar mai putea antrena la Botoșani, la echipe d-astea, dar doar așa, din amintiri, doar pe salarii de 10.000 euro, fără milioanele pe care el le visează”, a mai declarat Anamaria Prodan la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Anamaria Prodan, noi atacuri la adresa lui Reghe

ADVERTISEMENT