Life

Se căsătorește Anamaria Prodan cu Ronald Gavril? Reacție de ultimă oră a impresarei: “Suntem bine. Avem alte priorități”

A primit sau nu Anamaria Prodan inelul de logodnă din partea iubitului ei, Ronald Gavril? Impresara, prima reacție sinceră.
11.03.2024 | 21:51
Se casatoreste Anamaria Prodan cu Ronald Gavril Reactie de ultima ora a impresarei Suntem bine Avem alte prioritati
A fost sau nu Anamaria Prodan cerută în căsătorie de iubitul ei. Sursa foto: Pixabay, Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, viața sentimentală a Aneimaria Prodan a fost în centrul atenției. Sexy-impresara a încheiat toate capitolele care i-au dăunat, iar acum este mai fericită ca niciodată. La cele mai recente evenimente mondene, Anamaria Prodan a fost surprinsă alături de iubitul ei, Ronald Gavril. Dacă a primit sau nu inelul de la iubitul ei, chiar ea a fost cea care a spus adevărul.

A fost sau nu Anamaria Prodan cerută de soție de Ronald Gavril

Anamaria Prodan radiază de fericire, iar asta pot vedea toți fanii ei. Vedeta nu se mai ferește și postează cele mai importante momente pe care le trăiește alături de iubitul ei, Ronald Gavril.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, au apărut zvonuri conform cărora Anamaria Prodan și Ronald Gavril ar urma să se căsătorească. Contactată de FANATIK, impresara a dezvăluit că nu are de gând să se mărite acum și că ea și iubitul ei au alte priorități.

Ea a subliniat faptul că nu va ajunge acum în fața altarului, dar nu exclude ca pe viitor să se întâmple acest lucru. Momentan, aceasta preferă să se focuseze pe carieră și consideră că are multe aspecte de rezolvat pe plan profesional, înainte de a ajunge să se căsătorească cu Ronald Gavril.

ADVERTISEMENT

“Nu ma mărit. Cel puțin nu acum. Suntem bine, dar nu ma mărit. Avem alte priorități acum, ne ocupam sa organizam gala din România”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Impresara s-a întâlnit, deja, cu mama iubitului ei

Sexy-impresara și iubitul ei boxer se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. După o perioadă destul de tumultoasă, se pare că Anamaria și-a găsit liniștea de care avea nevoie. Ronald Gavril este cel care o face fericită, dar și cel care îi este alături necondițional.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Ronald Gavril și-au oficializat relația la finalul anului trecut. Atunci, vedeta s-a afișat alături de partenerul ei în noaptea de Revelion și se pare că a fost un moment important și, totodată, norocos pentru relația lor.

Povestea de dragoste dintre vedetă și boxer este una foarte serioasă. Drept dovadă, Anamaria Prodan a întâlnit-o, deja, pe mama iubitului ei. Întreaga familie a lui Ronald a fost alături de Anamaria în Bacău, la premiera filmului ”Complotul bonelor”, acolo unde vedeta are un rol important.

ADVERTISEMENT

La premiera filmului respectiv, a fost pentru prima dată când impresara s-a întâlnit cu familia iubitului ei. În ciuda faptului că este o femeie foarte puternică, Anamaria Prodan a avut emoții mari, iar momentul întâlnirii cu mama lui Ronald a fost unul special.

ADVERTISEMENT