Life

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri neașteptate despre relația cu Laurențiu Reghecampf: „A vrut un final teribil”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ce a mărturisit impresara despre fostul soț.
21.07.2023 | 16:21
Anamaria Prodan noi dezvaluiri neasteptate despre relatia cu Laurentiu Reghecampf A vrut un final teribil
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost luni de zile pe prima pagină a ziarelor. Cu toate acestea, continuă să iasă detalii la iveală. Impresara a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostul său soț.

Anamaria Prodan, noi detalii despre despărțirea de Laurențiu Regheacampf

Când nimeni nu se aștepta, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care păreau să formeze una dintre cele mai trainice familii din showbiz s-au despărțit, iar după a urmat un scandal de proporții,

ADVERTISEMENT

Divorțul a fost presărat cu de toate, de la bătăi în toată regula pe stradă la împăcarea neașteptată despre care impresara vorbea recent. Totuși, conform acesteia, războiul nu a fost doar în fața publicului, ci și în privat.

Anamaria Prodan a susținut că fostul său soț a premeditat totul în așa fel încât să rămână cu toată averea. Vedeta s-a destăinuit în fața Ilincăi Vandici, și ea recent divorțată, și a afirmat că i-a fost foarte greu să se mențină pe poziții.

ADVERTISEMENT

„Imaginează-ți un avion puternic, cum eram noi, familia asta, eu motorul sau noi motoarele. Unu se strică, eu eram cel principal și el secundar. El, cel secundar, se strică, și cazi. Ne prăbușim. Partea a doua era prăbușită de mult și atunci am avut o aterizare forțată.

Slavă Domnului că nu ne-am prăbușit. Prăbușire însemna probabil ce a vrut el să facă, un final teribil, din care să rămână doar praful și pulberea. Doar că familia din care mă trag eu, mentalitatea, puterea, educația și Dumnezeu nu au permis distrugerea totală. Au fost avarii mari, mari. Laurențiu a premeditat tot, asta a vrut să facă”, a declarat Anamaria Prodan, citată de viva.ro. 

ADVERTISEMENT

„Poate dacă nu-l legam de mine, dispărea și apărea cine trebuia”

De altfel, Anamaria Prodan a susținut că acum vede ca pe o greșeală faptul că l-a ajutat întotdeauna pe Laurențiu Reghecampf, deoarece nu a dat șansa unei persoane potrivite pentru ea să-i fie alături.

„Nu am mai vorbit de foarte multă vreme de el. L-am ignorat total, stau și mă gândesc. Lupt o viață pentru ceva măreț, am luptat cu el, poate dacă nu-l legam de mine, dispărea și apărea cine trebuia.

ADVERTISEMENT

Te gândești de ce ar face atât de mult rău cineva unui om care l-a ridicat și l-a format. Eu cu Reghecampf am construit un imperiu incredibil. Când vreodată el va face o unime din postura în care se află acum? Niciodată. Ascultă ce spun!”, a completat Anamaria Prodan.

Totuși, impresara și-a călcat pe suflet și a dezvăluit, gata să izbucnească în plâns în orice moment, că se roagă tot timpul pentru binele tatălui copilului său. Chiar dacă nu mai face parte din viața ei, spune că-l va purta mereu în suflet și nu are cum să-i dorească rău vreodată.

„Eu jur, sper, și mă rog noapte de noapte pentru el. Și eu și copiii mei se roagă pentru el. Primul în rugăciunile noastre, pe toate listele noastre de rugăciuni, este fostul meu soț. De ce? Pentru că foarte puțini au reușit să construiască ceea ce am construit noi.

Toți îmi spun, cum a ajuns el. Iar eu le spun că el o să ajungă fabulos. El o să fie foarte bine, cu cât vă uitați mai jos la el, eu o să mă rog alături de copiii mei pentru el, încât prin rugăciunile noastre el o să se ridice. Noi o să-l ajutăm prin rugăciune ca el să se ridice”, a completat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT