Life

Anamaria Prodan: “O să fiu eu nevasta lui Ion Ţiriac. Nu mai pot să iau unul de jos”

Anamaria Prodan nu exclude posibilitatea de a se căsători a treia oară și vrea pe cineva cu o situație financiară bună, dându-l ca exemplu pe Ion Țiriac.
12.12.2022 | 20:35
Anamaria Prodan O sa fiu eu nevasta lui Ion Tiriac Nu mai pot sa iau unul de jos
Anamaria Prodan ar vrea pe cineva ca Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a declarat că s-ar căsători a treia oară, dar că își dorește un bărbat care să aibă o situație financiară bună, cum ar fi Ion Țiriac. Impresara ar vrea să construiască “un imperiu” alături de viitorul bărbat din viața ei.

Anamaria Prodan, dispusă să se căsătorească a treia oară

Impresara a vorbit despre posibilitatea de a se căsători pentru a treia oară. A fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu în perioada 1998 – 2007, cu care are două fiice, iar în 2008 s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit anul trecut, iar acum se află în plin proces de divorț. Au împreună un fiu, Bebeto, în vârstă de 14 ani.

În cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a vorbit despre bărbatul pe care ar vrea să-l aibă alături. Impresara este dispusă să se căsătorească a treia oară și spune că este important să fie “puternic” din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

“A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa….Trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic.”, a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul Tare de tot, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru vedetă este important să găsească pe cineva cu care să construiască un imperiu “mai puternic” decât al ei și al lui Laurențiu Reghecampf, dar și care să aibă respect pentru familie.

Anamaria Prodan ar vrea un bărbat ca Ion Țiriac

Anamaria Prodan a mai spus că l-a ridicat pe Laurențiu Reghecampf “în vârful piramidei”, dar că nu a știut să se mențină acolo.

ADVERTISEMENT

Impresara are nevoie de un bărbat care să dispună deja de resurse financiare, cum ar fi Ion Țiriac.

În plus, Anamaria Prodan spune că nu își va găsi pe cineva mult mai tânăr decât ea, din moment ce are deja aproape 50 de ani.

“Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează. Și dacă, de exemplu, îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac. Înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat.

Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc și iar să cadă cu vreo parașută din asta. Da, Țiriac!

Păi, am 50 de ani. Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT