Life

Anamaria Prodan știe ce vrea pentru 2022: “Un bărbat care să aibă grijă de mine și de copii”. Cu cine a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre dorințele pe care le are pentru 2022, ea petrecându-și Revelionul, în Dubai, alături de un tânăr.
01.01.2022 | 12:46
Anamaria Prodan stie ce vrea pentru 2022 Un barbat care sa aiba grija de mine si de copii Cu cine a petrecut Revelionul
Anamaria Prodan a petrecut Revelionul 2022 în Dubai, alaturi de amicii ei si si-a făcut lista cu dorințe Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflată în Dubai, Anamaria Prodan a vorbit despre ce își dorește de la 2022, după ce anul care tocmai s-a încheiat a fost unul cât se poate de dificil pentru ea. Și, fără să ascundă faptul că a suferit în 2021, Anamaria Prodan ne-a dezvăluit că visează la momentul în care va avea alături de ea și de copiii săi un bărbat care să îi merite.

Ce vrea Anamaria Prodan de la anul 2022

După ce, în 2021, Anamaria Prodan a ajuns în situația de a-și asuma și public că mariajul cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, despărțirea lor nefiind deloc una discretă, impresara a intrat, în 2022, la brațului unui alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Tânărul Adrian Oros, un om de afaceri din Bistrița, care este văzut, de câteva săptămâni, tot timpul alături de Anamaria Prodan a fost și cel alături de care impresara a chefuit în noaptea dintre ani și cu care a ciocnit, la miezul nopții, o cupă de șampanie.

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit ce își dorește de la anul 2022, cuvintele impresarei scoțând la iveală fapul că, și acum, ar mai suferi după ce a aflat că Laurențiu Reghecamp iubește o altă femeie care urmeasă să-i ofere un copil.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc sănătate, îmi doresc liniște, îmi doresc fericire, îmi doresc să trăiesc alături de copiii mei superbi. Vreau să trăiesc fără minciună, fără nenorociri, fără hoție, vreau doar să ne bucurăm de viață eu și copiii mei.”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anamaria Prodan se gândește să-și refacă viața

Chiar dacă până la oficializarea divorțului de Laurențiu Reghecampf va mai trece ceva vreme – primul termen al procesului fiind pe 7 februarie – Anamaria Prodan pare dispusă să își refacă viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să ne ajute să avem lângă noi un bărbat care să aibă grijă de noi, de copiii mei, care să ne respecte, care să ne facă mândri de numele pe care îl purtăm.”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

De altfel, și pe Instagram a publicat un mesaj în care vorbește despre ce își dorește de la 2022, după ce a făcut și o trecere în revistă a lui 2021. ” La cumpăna anilor, mulțumind Divinității pentru darurile cu care m-a binecuvântat, recunosc că: este trist atunci când răceala, indiferența și răutatea se instalează în sufletele oamenilor, iar aceștia uită să mai fie oameni; respectul și bunul simt au devenit flori rare, iar măștile ascund fețele, dar nu și caracterele;

ADVERTISEMENT

atunci când e nevoie de solidaritate, generozitate și întrajutorare umană, unii uită că roata vieții se poate întoarce când te-aștepți mai puțin; dezamăgirile ne învață că încrederea nu trebuie oferită oricui, dar nu trebuie să ne afecteze curajul, optimismul și speranțele; nu facem bine pentru a fi aplaudați ci pentru sufletul și credința noastră.

Raiul și Iadul se găsesc, prima dată, pe Pământ, printre oameni. Depinde și de noi unde alegem să trăim! Pentru că fiecare om își trăiește alegerile! Indiferent de pierdem sau de câștigăm avem datoria de a lupta cu speranța neștirbită de a fi bine”, a scris Anamaria Prodan pe conturile ei de socializare, postând și câteva fotografii cu ea și amicii ei, printre care și Adrian Oros, în timp ce se distrează în Dubai.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț dificil

”Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale”, spunea Anamaria Prodan pentru FANATIK, explicând că divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi unul dificil.

De altfel, în procesul de divorț dintre impresară și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a depus cerere de partaj și, mai mult, a anunțat că a făcut o serie de plângeri penale, sugerând că situația actualului ei soț s-ar putea complica.

În altă ordine de idei, Laurențiu Reghecampf a încercat să fie cât mai discret în ultima perioadă, el preferând să își trăiască povestea de dragoste cu Corina Caciuc departe de scandaluri.

ADVERTISEMENT