Life

Anamaria Prodan și-a făcut tratament cu aur: “Sunt foarte fericită”

Anamaria Prodan și-a făcut tratament cu aur. Vedeta a apărut pe rețelele de socializare împachetată cu foițe de aur de 24 de karate.
05.07.2023 | 18:56
Anamaria Prodan sia facut tratament cu aur Sunt foarte fericita
Anamaria Prodan și-a făcut tratament cu aur. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și-a făcut tratament cu aur. Vedeta a apelat la acest tratament de înfrumusețare și s-a lăudat cu el pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan și-a făcut tratament cu aur

Anamaria Prodan face tot ce poate pentru a arăta foarte bine și a se menține în formă. De această dată, vedeta a apelat la un tratament de lux, la propriu.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mers la un salon să îi facă un tratament cu aur de 24 de karate. Conform spuselor sale, acest tratament ajută pielea să fie mai fermă și mai hidratată.

“Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd arăt final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce trucuri mai folosește Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mărturisit că îi place să aibă grijă de ea, în repetate rânduri. Vedeta spune că toate femeile de peste 45 ar trebui să aibă grijă de felul în care arată.

Mai mult, vedeta mărturisea că stă câte patru ore la salon să își facă toate procedurile necesare de înfrumusețare. Pe lângă tratamentul cu aur, Anamaria Prodan este și fana aparatului de lifting pentru corp.

ADVERTISEMENT

Aceasta merge și la solar pentru a avea un bronz uniform la plajă, înainte de a merge în vacanță. Anamaria Prodan are acum 50 de ani și face tot ce îi stă în putere pentru a arăta impecabil.

Aceasta a reușit să și slăbească kilograme bune de câțiva ani și se simte în cea mai bună formă a sa.

ADVERTISEMENT

„Toate femeile de peste 45 de ani trebuie să se îngrijească. Acest aparat e ca un lifting. Noi trebuie să fim ok când apărem la televizor chiar dacă suntem supărați.

4 ore stau de obicei la salon. 16 minute stau la solar, să mă bronzez. Vreau să țin pasul cu fetele mele” , a spus Anamaria Prodan la emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT