Sport

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, martori la victoria istorică a lui Max Verstappen: „A pariat jumătate de milion!”. Video

Max Verstappen a câștigat Campionatul Mondial de Formula 1 și sub privirile Anamariei Prodan. Agentul FIFA a urmărit cursa de la Abu Dhabi alături de designerul vestimentar Cătălin Botezatu.
12.12.2021 | 23:50
Anamaria Prodan si Catalin Botezatu martori la victoria istorica a lui Max Verstappen A pariat jumatate de milion Video
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu s-au numărat printre spectatorii de la ultima cursă a sezonului de Formula 1.

Campionatul Mondial s-a decis în chiar ultimul tur, atunci când Max Verstappen l-a depășit pe Lewis Hamilton și a devenit primul olandez care cucerește titlul suprem.

ADVERTISEMENT

Max Verstappen a luat titlul mondial în F1 sub privirile Anamariei Prodan și a lui Cătălin Botezatu

Agentul FIFA și creatorul de modă s-au aflat în tribunele circuitului de la Abu Dhabi alături de alți doi prieteni.

Cele două vedete au urmărit cursa la intensitate maximă, după cum se poate vedea și în videoclipul pe care Cătălin Botezatu l-a postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Deși Verstappen și Hamilton s-au duelat până în ultimul moment al sezonului, Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au avut timp și de glume.

La un moment dat, designerul le spune urmăritorilor săi că Anamaria „a pariat jumătate de milion pe Hamilton. E nebună, fraților!”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat apă la moară lui Cătălin Botezatu: „Mai am puțin și câștig pariul. Hamilton! Normal că am emoții!”.

Lewis Hamilton l-a felicitat pe noul campion mondial

Chiar dacă favoritul Anamariei Prodan nu a câștigat cursa și totodată titlul mondial, Lewis Hamilton a avut puterea la final să îl felicite pe campionul de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

„Îi felicit pe Max, el și echipa lui au făcut o treabă bună. Anul acesta am făcut o treabă bună, a fost un sezon dificil și sunt mândru de ce am reușit alături de echipa mea.

Am dat totul, n-am renunțat niciodată, toată lumea a muncit enorm.

M-am simțit foarte bine în acest final de sezon, vreau doar să vă urez Crăciun fericit și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul următor”, a declarat Lewis Hamilton, după Marele Premiu al Abu Dhabi.

ADVERTISEMENT