Life

Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu, calcă pe urmele regretatului ei bunic, Ion Dichiseanu: „Mama o coordonează”

Fiica Ioanei Dichiseanu calcă pe urmele regretatului ei bunic, maestrul Ion Dichiseanu! Mama Anastasiei face dezvăluiri interesante!
22.03.2024 | 13:45
Anastasia fiica Ioanei Dichiseanu calca pe urmele regretatului ei bunic Ion Dichiseanu Mama o coordoneaza
Fiica Ioanei Dichiseanu, pași importanți spre o carieră artistică, la doar 7 ani. Foto: Prima TV/ Facebook/ libertatea.ro/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Fiica Ioanei Dichiseanu calcă pe urmele familiei sale de artiști! Anastasia a moștenit pasiunea spre muzică pe care bunicii și mama ei au îmbrățișat-o și chiar a început să cânte în diferite ocazii!

Fiica Ioanei Dichiseanu, următoarea mare stea a familiei? Ce spune mama Anastasiei

Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre drumul pe care l-a ales, deocamdată, Anastasia, dar și cum se descurcă la școală mica prințesă!

ADVERTISEMENT

Fiica Ioanei Dichiseanu este înnebunită după muzică și și-a făcut deja un obicei să cânte în fiecare zi, după ce ajunge acasă de la școală. Anastasia este încurajată de părinți să facă tot ce își dorește, cu toate că încă e cam devreme de spus dacă va face cu adevărat o carieră artistică sau nu.

Dată fiind gena familiei Dichiseanu, am putea pune pariu că Anastasia va străluci la fel de mult cum strălucește mama ei și, cu muncă și noroc, ar putea ajunge la performanțele pe care le avea bunicul Ion Dichiseanu, evident, când se va face mai mare!

ADVERTISEMENT

Cartea despre Ion Dichiseanu încă e în lucru: „Vreau să scriu cu sufletul, nu pentru a adăuga ceva acolo”

Ioana Dichiseanu a mai dezvăluit, pentru FANATIK, în ce stadiu se află cartea pe care o pregătește despre tatăl ei. Nu este încă gata, asta deoarece Ioana vrea ca fiecare rând pe care îl așterne pe hârtie să nu fie doar pentru a umple pagina. Până una-alta, Ioana Dichiseanu se focusează pe muzică.

„Deocamdată, profesional, mă axez partea muzicală, pentru că asta îmi place să fac și iubesc ceea ce fac. Sper să reușesc, dacă nu apuc până la sfârșitul anului, dar măcar anul viitor, în prima jumătate a anului să reușesc să public cartea despre tata. Trebuie să ne găsim timp eu și Adi (n. red.: soțul). 

ADVERTISEMENT

S-a scris foarte puțin la carte. Vreau să scriu cu sufletul și nu pentru a mai adăuga ceva acolo, în plus, la activitate. În rest, viața mea înseamnă familie, înseamnă Anastasia”, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru FANATIK.

Și pentru că fiica Ioanei Dichiseanu a fost adusă în discuție, FANATIK a descusut-o pe cântăreață pentru a afla câteva lucruri despre mica artistă (7 anișori) pe nume Anastasia.

ADVERTISEMENT

Fata Ioanei Dichiseanu, pasionată de muzică. Simona Florescu, bunica ei, îi e mentor

„Îi place mult să cânte. Deocamdată, pot să zic că îi place, o pasionează. A devenit o constantă în programul ei, zilnic. Nu face ore de canto. Vine acasă de la școală și primul lucru e să dea drumul la televizor și să înceapă să cânte, să danseze, deci nu o presează nimeni. Dacă va dori să facă asta în viitor, noi o susținem. Acum… Fiecare are destinul lui, drumul lui de parcurs. 

Ar fi mama care ar putea să o coordoneze și o coordonează, deja, cât de cât, dar poate încă e puțin prea crudă. Aștept să mai crească puțin pentru a căpăta mai multă seriozitate și disciplină, că e nevoie de disciplină.

La școală se descurcă bine, binișor. Îi place la școală. E foarte atașată de doamna învățătoare. Atâta doar cu trezitul ăsta de dimineață, nu-i place deloc”, ne-a mărturisit Ioana Dichiseanu.

Interpreta de muzică fado, care a cucerit Portugalia, țara genului îmbrățișat de Ioana, ne-a mai dezvăluit și dacă ține sau nu Postul Paștelui, având în vedere că ne aflăm deja în el. Dichiseanu a spus că ține posturile mari din timpul anului și că face asta de mai multă vreme.

„Țin post, tot postul. De ani buni încerc să nu mă abat de la posturile principale: Postul Crăciunului și Postul Paștelui. E mai greu de ținut Postul Paștelui. Încerc să fac asta nu doar pentru trup, ci și pentru suflet. Trebuie să existe un respect, chiar și din punct de vedere culinar, față de suferința lui Iisus”, a încheiat Ioana Dichiseanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT