Life

Anca Badiu de la Class, de urgență la spital: ”Problema la inimă este mult mai gravă”. Diagnostic crunt pus de medic

Anca Badiu de la Class se confruntă cu noi probleme de sănătate. Artista a ajuns pe mâna cadrelor medicale, după ce a simțit că nu mai poate respira cum trebuie.
15.04.2022 | 18:19
Anca Badiu de la Class de urgenta la spital Problema la inima este mult mai grava Diagnostic crunt pus de medic
Anca Badiu de la Class, pe mâna cadrelor medicale. Cu ce se confruntă cântăreața. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a mers de urgență la spital și după mai multe analize medicale a aflat că are o problemă la inimă, care poate fi letală. Vedeta ar fi trebuit să facă o operație, dar a fost nevoită să o amâne.

Anca Badiu de la Class, pe mâna cadrelor medicale. Cu ce se confruntă cântăreața

Anca Badiu a amânat intervenția chirurgicală legată de rinita sa, după ce cadrele medicale au alarmat-o într-o altă privință. Fosta componentă a trupei Class a descoperit că are bradicardie, ritmul cardiac fiind mai lent decât în mod normal.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, de foarte mult timp mă confrunt cu o problemă la nivelul respirației. Ducându-mă la un control, am descoperit că am o rinită hipertrofică acută (cornete nazale inflamate), din cauza căreia urma să am o intervenție chirurgicală.

Toate bune și frumoase, astăzi am ajuns cu analizele și cu tot ce trebuie la spital unde m-au preluat asistenți și doctori rezidenți pentru a îmi face niște controale înainte de anestezia generală.

ADVERTISEMENT

În urmă testelor, am așteptat în rezervă pentru a afla rezultatele și a mă pregăti pentru anestezie. Doamna doctor anestezist a intrat în camera cu rezultatele de la electrocardiogramă, cu intenția de a îmi pune câteva întrebări.

S-a uitat cam suspicios pe EKG, pulsul era foarte scăzut (40 bătăi), sub limita inferioară normală, constatându-se că am bradicardie și am nevoie de investigații amănunțite cât mai repede, deoarece problema la inimă este mult mai gravă, putând fi letală”, a scris Anca Badiu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Anca Badiu nu mai scapă de problemele medicale

Fosta solistă a trupei Class este nevoită să facă mai multe analize medicale pentru a descoperi cu exactitate care este problema care o supără. Din păcate, blondina nu ajunge pentru prima oară pe mâna doctorilor.

Anca Badiu s-a tratat o perioadă foarte lungă de timp pentru hernie hiatală, fără să aibă această boală. Ulterior, a descoperit că suferă de gastrică, moartea fratelui său, Mircea, făcând-o să intre într-o depresie severă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântăreața a recunoscut că a avut gânduri suicidale, după ce a intrat într-un con de umbră și a luat foarte mult în greutate.

ADVERTISEMENT