Life

Anca Dimancea dă verdictul! Zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024 vine cu mari lovituri pentru trei nativi

Anca Dimancea a realizat zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2024, prima a anului ce vine. Ce urmează pentru fiecare zodie?
20.12.2023 | 20:28
Anca Dimancea da verdictul Zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024 vine cu mari lovituri pentru trei nativi
Anca Dimancea - zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024. Foto: WowNews
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a realizat zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024, iar profețiile sale astrologice nu sunt de ici, de colo. Prima lună a noului an va fi una extrem de importantă, cu marcaj puternic asupra fiecărui nativ.

Anca Dimancea, zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024. Ce aduc astrele

„Este o lună dinamică, foarte activă, care îi favorizează pe oamenii activi, care vor să facă lucruri, vor să demareze sau să încheie proiecte, să le dea un final fericit, odată cu finalul de an. E adevărat, luna ține până pe 15 ianuarie, noi includem și Revelionul în această lună.

ADVERTISEMENT

Este o lună destul de agitată, trebuie să spunem și acest lucru. Să nu uităm că aici avem un regim al apei perturbat, în sensul că lemnul, în ciclul elementelor, consumă apa, se hrănește cu ea. Apa e a Șobolanului, lemnul este elementul lunii”, spune Anca Dimancea în analiza despre zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024, pentru WowNews.

Ce se întâmplă, însă cu fiecare semn zodiacal din zodiacul chinezesc? Luna ianuarie va fi excelentă pentru Șobolanii care sunt antreprenori, mai ales pentru cei care trăiesc din vânzări. E mult dinamism în traiectoria lor în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Bivolii sunt, însă, vedetele, conform horoscopului asiatic. Au steaua norocului deasupra lor o bună bucată de vreme de acum înainte. Ne mutăm la Tigrișori, iar despre ei aflăm că s-ar putea să-și dea cu stângul în dreptul din cauza lipsei de răbdare ori a timpului lacunar cu ideile și limitele impuse chiar de ei.

Maimuțele au parte de surprize plăcute

Anca Dimancea – zodiacul chinezesc pe 2024. Pentru Iepuri, ianuarie va fi o lună crâncenă. Vor plăti pentru anumite lucruri din punct de vedere karmic. Nici Dragonii n-o duc tocmai bine. Sunt destul de afectați, mai ales în planul sănătății. Trebuie să aibă foarte mare grijă la tot ce fac.

ADVERTISEMENT

Șerpii cunosc îmbunătățiri substanțiale în tot ce ține de cariera lor. Profesional, nu prea au de ce să se plângă în primele două săptămâni din ianuarie 2024. Caii se pot confrunta cu mici cumpene la capitolul sănătate. Nu e exclus să se pricopsească cu câte un virus gripal.

Oile sunt avantajate financiar, așa că dacă au idei, e bine să le pună în practică. Își pot rotunji simțitor veniturile. Maimuțele încep anul 2024 cu dreptul. Au de partea lor multe lecții de viață favorabile. O dragoste nouă sau un nou început, ceva mai bun în viață li se arată în cale.

ADVERTISEMENT

Anca Dimancea – zodiacul chinezesc pe ianuarie 2024. Cocoșii s-ar putea să culeagă în prima parte din ianuarie 2024 roadele muncii lor din anul 2023. Mai bine mai târziu decât niciodată! Câinii, în schimb, își pot achiziționa ceva valoros.

Mistreții au parte de oameni ceva mai prietenoși în preajma lor și asta le dă un tonus bun, datorită stelei opt. Avantaje sunt destule, iar cei cu probleme de sănătate cunosc remedieri.

ADVERTISEMENT