Life

Anca Dimancea cunoaște nativii afectați de energia Tai Sui în 2024. Ce se întâmplă cu aceștia

Anca Dimancea știe ce semne zodiacale sunt lovite de energia Tai Sui în 2024. Care sunt previziunile complete pentru ele.
03.12.2023 | 16:40
Anca Dimancea cunoaste nativii afectati de energia Tai Sui in 2024 Ce se intampla cu acestia
Anca Dimancea știe ce semne zodiacale sunt lovite de energia Tai Sui în 2024. Care sunt previziunile complete. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea cunoaște nativii afectați de energia Tai Sui în 2024. Ce se întâmplă cu aceștia anul următor. Pe 10 februarie 2024 începe anul Dragonului de Lemn, care este un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile.

Anca Dimancea știe ce semne zodiacale sunt lovite de energia Tai Sui în 2024. Care sunt previziunile complete

Anca Dimancea știe ce semne zodiacale sunt lovite de energia Tai Sui în 2024. Care sunt previziunile complete pentru acești nativi care sunt afectați anul următor din mai multe puncte de vedere. Printre ei se află Câinele, Dragonul, Bivolul și Oaia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în cadrul emisiunii Wownews, specialistul în zodiacul chinezesc a mai transmis că este vorba și de alți nativi care trebuie să poarte amulete pentru a sta departe de energia Tai Sui și pentru a fi protejați.

„Zodia afectată este, în primul și în primul rând, Câinele pentru că se opune anului de Dragon, se opune Tai Sui-ului care vine pe Dragon. Al doilea e Dragonul, afectat. Al treilea Bivolul și Oaia.

ADVERTISEMENT

Acestea 4 sunt principalele afectate. În secundar este nativul Iepure. Toate aceste zodii sunt nevoite, din punct de vedere Feng Shui, să poarte amuleta Tai Sui sau măcar cardul Tai Sui.

Pe 10 februarie 2024 începe anul Dragonului. Toate remediile pe care le primiți trebuie puse pe sare neiodată timp de 24 de ore, în picioare, amplasat direct în sud-est, după 21 decembrie”, a declarat Anca Dimancea în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Anca Dimancea și recomandările privind energia Tai Sui

Anca Dimancea are și câteva recomandări privind energia Tai Sui. Specialistul îi sfătuiește pe oameni să folosească cardul, mai ales dacă aceste persoane au în stâlpul zilei de naștere una dintre zodiile enumerate anterior.

Spre exemplu, este vorba de cei care au Bivol pe stâlpul zilei, deci în ziua în care s-au născut. Pe de altă parte, plăcuța Tai Sui este pentru toți cei din familie pentru că reprezintă un remediu pentru locuință, care protejează casa.

ADVERTISEMENT

Nativii Cai își pot pierde faima, reputația, renumele, numele important pe care l-au dobândit, mai susține Anca Dimancea. În plus, anul 2024 vine cu un potențial slab de succes și de dezvoltare în plan personal.

ADVERTISEMENT
Tags: