Life

Anca Dimancea știe care sunt plantele care aduc noroc în casă. Trebuie să le ai mereu în locuință

Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. E bine să le avem întotdeauna în spațiul interior.
05.05.2023 | 19:35
Anca Dimancea stie care sunt plantele care aduc noroc in casa Trebuie sa le ai mereu in locuinta
Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. E bine să le avem întotdeauna în spațiul interior. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cunoscut doctor în științe agricole și maestru feng shui știe care sunt plantele care aduc noroc în casă. Trebuie să le ai mereu în locuință. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele recomandate de specialiști.

Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. E bine să le avem întotdeauna în spațiul interior

Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. Specialistul adaugă că este bine să le avem întotdeauna în spațiul interior dacă vrem să scăpăm de energiile negative sau să atragem dragostea.

ADVERTISEMENT

Pachira Aquatica sau planta banilor și a prosperității și este foarte ușor de remarcat. Are trunchiul împletit, în timp ce grupările de frunze sunt câte 6 care înseamnă prosperitatea în viitor sau câte 8, tot prosperitate.

E de origine mediteraneană și nu trebuie udată foarte des. De asemenea, nu are nevoie de soare foarte puternic. O altă floare este aloe vera care alungă gândurile negative ale oamenilor îndreptate spre familie.

ADVERTISEMENT

„Aloe vera ne curăță casa în permanență, este foarte bună și atunci când o luăm puțin razna, în depresii sau altceva, probleme emoționale. Nu uitați să vorbiți cu planetele, e foarte important. 

Ele au energia lor și ajută întotdeauna. Se comunică cu plantele pentru că sunt vii și ne ajută. Violeta de Parma este extrem de sensibilă și dacă îi împărtășești din necazurile tale îi vor cădea florile.

ADVERTISEMENT

Energia aceea planta o simte, o preia și răspunde în felul ei, atât cât poate”, a spus Anca Dimancea în emisiunea Teo Show, difuzată la Kanal D. Specialistul a mai adăugat că sunt multe plante care aduc dragoste.

Anca Dimancea, despre florile care atrag iubirea în casă

Anca Dimancea a discutat și despre florile care atrag iubirea în casă, subliniind că sunt foarte multe. Printre plantele cu foliaj în formă de inimă se numără Anthurium Clarinervium care se găsește foarte ușor în florării.

ADVERTISEMENT

Philodendronul poate părea banal la prima vedere, însă foarte benefic pentru că aduce noroc în dragoste. Frunzele sale au o textură catifelată și moale la atingere. De asemenea, Crassula ovata sau arborele de jad este o altă plantă care aduce bani.

ADVERTISEMENT
Tags: