Life

Anca Dimancea știe care sunt plantele care aduc noroc în casă. Trebuie să le ai mereu în locuință

Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. E bine să le avem întotdeauna în spațiul interior.
05.05.2023 | 19:35
Anca Dimancea stie care sunt plantele care aduc noroc in casa Trebuie sa le ai mereu in locuinta
Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. E bine să le avem întotdeauna în spațiul interior. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cunoscut doctor în științe agricole și maestru feng shui știe care sunt plantele care aduc noroc în casă. Trebuie să le ai mereu în locuință. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele recomandate de specialiști.

Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. E bine să le avem întotdeauna în spațiul interior

Anca Dimancea ne spune care sunt florile care vin cu bunăstare în locuință. Specialistul adaugă că este bine să le avem întotdeauna în spațiul interior dacă vrem să scăpăm de energiile negative sau să atragem dragostea.

ADVERTISEMENT

Pachira Aquatica sau planta banilor și a prosperității și este foarte ușor de remarcat. Are trunchiul împletit, în timp ce grupările de frunze sunt câte 6 care înseamnă prosperitatea în viitor sau câte 8, tot prosperitate.

E de origine mediteraneană și nu trebuie udată foarte des. De asemenea, nu are nevoie de soare foarte puternic. O altă floare este aloe vera care alungă gândurile negative ale oamenilor îndreptate spre familie.

ADVERTISEMENT

„Aloe vera ne curăță casa în permanență, este foarte bună și atunci când o luăm puțin razna, în depresii sau altceva, probleme emoționale. Nu uitați să vorbiți cu planetele, e foarte important. 

Ele au energia lor și ajută întotdeauna. Se comunică cu plantele pentru că sunt vii și ne ajută. Violeta de Parma este extrem de sensibilă și dacă îi împărtășești din necazurile tale îi vor cădea florile.

ADVERTISEMENT

Energia aceea planta o simte, o preia și răspunde în felul ei, atât cât poate”, a spus Anca Dimancea în emisiunea Teo Show, difuzată la Kanal D. Specialistul a mai adăugat că sunt multe plante care aduc dragoste.

Anca Dimancea, despre florile care atrag iubirea în casă

Anca Dimancea a discutat și despre florile care atrag iubirea în casă, subliniind că sunt foarte multe. Printre plantele cu foliaj în formă de inimă se numără Anthurium Clarinervium care se găsește foarte ușor în florării.

ADVERTISEMENT

Philodendronul poate părea banal la prima vedere, însă foarte benefic pentru că aduce noroc în dragoste. Frunzele sale au o textură catifelată și moale la atingere. De asemenea, Crassula ovata sau arborele de jad este o altă plantă care aduce bani.

ADVERTISEMENT
Tags:
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
WhatsApp, un nou avertisment. Riscurile la care sunt expuși utilizatorii
WhatsApp, un nou avertisment. Riscurile la care sunt expuși utilizatorii
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”