Life

Anca Dumitra a făcut marele anunț. Geanina din Las Fierbinți, detalii picante din viața intimă

28.08.2020 | 17:57
Anca Dumitra a facut marele anunt Geanina din Las Fierbinti detalii picante din viata intima
Anca Dumitra a făcut marele anunț. Geanina din Las Fierbinți, detalii picante din viața intimă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, una dintre cele mai apreciate actrițe de pe micile ecrane, visează să-și întemeieze o familie numeroasă. În vârstă de 32 de ani, interpreta Gianinei din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a mărturisit în cadrul unei interviu că știe că vrea de la un bărbat, în ciuda faptului că acum este singură.

Vedeta dezvăluia în urmă cu ceva timp că își dorește cinci copii, dar acum nu mai este așa sigură din cauza faptului că nu este implicată în nicio relație. În plus, actrița mărturisește că timpul nu a iertat-o nici pe ea, dar încă nu și-a pierdut speranța în visul ei.

ADVERTISEMENT

„Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci, trecerea timpului nu iartă pe nimeni”, a spus Geanina pentru viva.ro.

Anca Dumitra, actrița din serialul Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă

Extrem de discretă în privința vieții amoroase, îndrăgita actriță a dat cărțile pe față și a vorbit despre bărbații din viața ei. Anca Dumitra a avut numai relații serioase și de lungă durată, însă în prezent este singură, motiv pentru care are mai mult timp pentru carieră.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum și-ar dori să arate bărbatul ideal, tânăra actriță a declarat că are anumite calități pe care le urmărește, înțelepciunea și umorul numărându-se printre cele mai importante. De asemenea, vedeta știe ce-și dorește și nu este exclus ca în curând să aibă o nouă relație.

„Am avut numai relații de lungă, lungă durată. (zâmbește) În prezent, sunt singură”, a ținut să mai adauge frumoasa actriță din celebrul serial de televiziune, Las Fierbinți, unde joacă alături de Mihai Bobonete, Mirela Oprișor, Adrian Văncică și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Cât despre ziua nunții, Anca Dumitra spune că nu este deloc genul de persoană care să se imagineze în rochie de mireasă. Vedeta a precizat că în copilărie se gândea că va îmbrăca cea mai frumoasă rochie atunci când va primi premiul Oscar, nu în ziua nunții.

„Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă, cel mult îmi imaginam un discurs pentru mult râvnitul Oscar.

ADVERTISEMENT

Habar n-am să-ți spun ce va fi, cum va fi, știu doar că sunt imprevizibilă, deci totul este posibil”, a mărturisit actrița Anca Dumitra, conform sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT