Life

Anca Neacșu, despre o posibilă nouă relație după divorțul de Serkan Yaman: ”Nu știm ce îți oferă viața”

Anca Neacșu a divorțat de soțul ei, Serkan Yaman, după zece ani de căsnicie. Evenimentul a fost unul cât se poate de dureros pentru vedetă.
25.10.2022 | 16:31
Anca Neacsu despre o posibila noua relatie dupa divortul de Serkan Yaman Nu stim ce iti ofera viata
Anca Neacșu, primele declarații după divorțul de Serkan Yaman. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Neacșu a trecut prin momente extrem de dificile. Vedeta și fostul ei soț, Serkan Yaman, au pus capăt căsniciei lor după un deceniu împreună.

Anca Neacșu, prima reacție după divorțul de Serkan Yaman

Până acum, Anca Neacșu nu a vorbit despre divorț și e de înțeles, având în vedere că vedeta este în continuare destul de afectată.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la un post de televiziune, vedeta a dezvăluit că în sala judecată i-au dat lacrimile. Mai mult de atât, ea povestește că a trecut prin momente extrem de complicate și că are nevoie de timp pentru a-și putea reveni.

Singurul lucru care o ajută extrem de mult este activitatea profesională. Concertele pe care trebuie să le susțină sunt cele care o ajută treptat să își revină.

ADVERTISEMENT

“Încet, încet îmi revin, sunt bine. Și atunci când eram la voi eram ok, nu știu de ce mi-au dat lacrimile. Probabil că este un moment complicat din viață. Sunt bine pentru că am concerte.”, a mărturisit Anca Neacșu, la Antena Stars.

Anca Neacșu, despre o posibilă nouă relație după divorț

Artista a fost întrebată dacă ia în calcul o nouă relație după divorțul de Serkan Yaman. Cu toate astea, pentru că încă nu s-a vindecat complet, Anca Neacșu nu pare să fie dispusă să cunoscă prea curând pe cineva.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit pentru sursa citată că nu se gândește încă la o nouă relație. Cu toate astea, este deschisă la ce i-ar putea oferi viitorul.

Până atunci însă, Anca Neacșu speră ca timpul să fie de partea și ei să poată să depășească acest episod dureros din viața ei, care a marcat-o destul de tare.

ADVERTISEMENT

”O nouă relație?! Stați puțin, nu. Nu știm ce îți oferă viața, viitorul, habar nu am. În momentul ăsta sunt bine așa cum sunt și încerc să-mi revin”, a mai adăugat Anca Neacșu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT