Life

Anca Neacșu, cu ochii în lacrimi după divorț: „Acum nu știu de ce plâng”

Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, a divorțat de soțul său după 10 ani de căsnicie. Artista nu și-a putut stăpâni emoțiile.
21.09.2022 | 16:30
Anca Neacsu cu ochii in lacrimi dupa divort Acum nu stiu de ce plang
Anca Neacșu, în lacrimi după divorț. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de 21 septembrie 2022 este una nefericită pentru Anca Neacșu. Fosta membră a trupei A.S.I.A s-a prezentat în instanță pentru a divorța de soțul său. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, iar întâlnirea din sala de judecată a fost încărcată de emoții.

Anca Neacșu nu și-a putut stăpâni lacrimile după divorț

În luna iunie, Anca Neacșu a dezvăluit faptul că ea și Serkan Yaman, bărbatul de origine turcă cu care a fost căsătorită în ultimii 10 ani, divorțează.

ADVERTISEMENT

În declarațiile pe care le-a oferit la momentul respectiv pentru FANATIK, artista a explicat că decizia a fost una de comun acord.

Chiar dacă și-a dorit separarea, hotărârea nu a fost una ușoară pentru Anca Neacșu. Ea și soțul său ajuns în instanță din cauza faptului că oficializarea relației a avut loc în Turcia, țară în care vedeta s-a mutat pentru a-i fi alături bărbatului iubit.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că divorțul are loc pe meleagurile autohtone, Anca Neacșu a mărturisit că faptul că trebuie să meargă în fața judecătorilor o stresează.

Solista a optat pentru o ținută sobră, cu ochelari de soare negri care să-i acopere ochii și părul prins într-o coadă.
Emoțiile din sala de judecată au copleșit-o, în ciuda faptului că se declară puternică.

ADVERTISEMENT

Anca Neacșu, la ieșirea de la tribunal: „Nu știu de ce plâng”

La ieșirea din tribunal, Anca Neacșu a oferit câteva declarații, dar nu și-a putut stăpâni lacrimile. A mărturisit că nu mai suferă și că a avut timpul necesar pentru a se obișnui cu ideea, dar că trăirile sunt mult prea intense pentru a putea să le controleze.

„Părinții sunt cei care suferă. Eu sunt ok. Chiar mi-am revenit. După două-trei luni, după ce mi-a părut rău…și lui. Ne-am revenit.

ADVERTISEMENT

Acum nu știu de ce plâng. Și în sală începusem un pic, dar nu știu de ce…De emoții, că n-am mai trecut niciodată prin așa”, a declarat Anca Neacșu pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT
Tags: