Life

Anca Pandrea a dezvăluit marele ei regret, la mormântul lui Iurie Darie: „Și-a dorit foarte mult, dar nu am reușit”

Anca Pandrea merge foarte des la mormântul lui Iurie Darie, și de fiecare dată este la fel de emoționată. Actrița a vorbit despre legătura ei specială cu regretatul artist.
13.06.2022 | 16:46
Anca Pandrea a dezvaluit marele ei regret la mormantul lui Iurie Darie Sia dorit foarte mult dar nu am reusit
ADVERTISEMENT

Au trecut aproape 10 ani de la moartea actorului Iurie Darie, însă pentru Anca Pandrea ”puiul” ei nu a plecat de pe această lume.

Anca Pandrea a aprins lumânări la mormântul lui Iurie Darie

Actrița refuză să numească mormânt locul în care zac osemintele marelui actor, unde s-a întors de curând, cu ocazia Moșilor de vară.

ADVERTISEMENT

Pandrea a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu, în direct de la locul de veci al soțului său, despre cât de mult îi lipsește Iura, mărturisind că ea continuă să comunice cu el și că primește semne de la acesta din lumea de dincolo.

Întrebată dacă are vreun regret legat de relația cu Iura, dacă i-ar fi plăcut să facă un lucru împreună cât timp era în viață, Anca a spus că probabil ar fi vrut să aibă un copil.

ADVERTISEMENT

„De fapt, a fost mai mult dorința lui Iura, aceea de a avea o fetiță cu actrița. „Iura și-a dorit foarte mult să avem un copil, dar eu, după multe chiuretaje n-am mai reușit. Am făcut și tratament, dar nu am reușit.

Mă gândesc că dacă era un copil, dragostea amândurora ar fi fost pentru acel pui de om, dar dragostea mea a fost doar pentru Iura”, a spus Anca Pandrea în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Anca Pandrea merge des la mormântul regretatului ei soț, Iurie Darie. Foto; Prima TV

„Nu este mormânt. E un pat mai rece pentru Iura”

„Nu faci copii ca să ai cine să-ți dea o cană de apă la bătrânețe. Noi așa concepeam”, a adăugat actrița.

Văduva lui Iurie Darie a zis că emoțiile ei sunt la fel de mari precum în ziua în care l-a condus pe Iura pe ultimul drum, asta deoarece dragostea pentru el nu a dispărut niciodată.

ADVERTISEMENT

„Nu este mormânt. E un pat mai rece pentru Iura. El este tot timpul cu noi. (…) Emoțiile vin din dragoste. Îmi tremură și mâinile numai când mă gândesc. Mă bucur că pot să mai merg și pot să mai vin pe la el”, a completat Pandrea.

 

 

ADVERTISEMENT