Life

Anca Pandrea, de urgență la spital: „Mi-au spus că era să mă piardă”. Actrița spune că nu are bani de analize

Anca Pandrea a ajuns cu salvarea la spital, după ce a avut tensiunea foarte mare. Actrița a mărturisit că are mai multe probleme de sănătate, dar nu are bani de analize.
04.07.2022 | 11:53
Anca Pandrea de urgenta la spital Miau spus ca era sa ma piarda Actrita spune ca nu are bani de analize
Anca Pandrea, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actrița Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. Vedeta a mărturisit că nu se simte deloc bine.

Anca Pandrea, de urgență la spital

Anca Pandrea a avut probleme cu tensiunea, și, în ciuda dorinței sale de a nu merge la spital, vedeta a ajuns până la urmă pe mâna medicilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, soția regretatului Iurie Darie a ajuns la spital, după ce a sunat la ambulanță, unde medicii i-au pus o perfuzie. Actrița a petrecut câteva ore bune în spital.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență.

ADVERTISEMENT

Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30”, a spus vedeta pentru Click!

Anca Pandrea, momente dramatice la spital: „Mi-au spus că era să mă piardă”

Anca Pandrea a dezvăluit că a transpirat foarte mult la un moment dat, vedea doar culori și nu mai avea reacție. Medicii i-au spus atunci actriței că era să o piardă.

ADVERTISEMENT

Într-un final, actrița a ajuns cu bine acasă, iar o prietenă a venit să aibă grijă de ea și i-a pregătit o masă caldă. Soția lui Iurie Darie a povestit că mai are câteva vânătăi de la perfuzii, dar este bine acum.

Cei care o mai ajută pe vedetă sunt Victor Ila și soția lui.

„La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționam și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui.

ADVERTISEMENT

Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână, restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”, a mai povestit actrița.

Actrița Anca Pandrea a mărturisit că suferă de mai multe probleme de sănătate, printre care insuficiență cardiacă și probleme cu glanda.

Vedeta a spus că are nevoie să facă niște analize zilele următoare, dar nu are bani suficienți.

ADVERTISEMENT
Tags: