Life

Anca Serea împlinește 41 de ani și face dezvăluiri neștiute despre starea ei de sănătate. Ce terapie urmează săptămânal

Anca Serea împlinește astăzi vârsta de 41 de ani și se consideră o femeie împlinită și recunoscătoare pentru că a reușit să depășească problemele medicale din ultima perioadă.
02.02.2022 | 10:43
Anca Serea implineste 41 de ani si face dezvaluiri nestiute despre starea ei de sanatate Ce terapie urmeaza saptamanal
Anca Serea împlinește astăzi 41 de ani
ADVERTISEMENT

Anca Serea face astăzi 41 de ani. Prezentatoarea știrilor din sport de weekend de la Prima TV își petrece ziua alături de cei dragi, într-un cadru restrâns.

Vedeta nu pune mare preț pe lucrurile materiale și nu își dorește altceva în afară de sănătate de ziua ei. Asta mai ales că în ultima perioadă a avut de tras din cauza anemiei care nu-i mai dă pace.

ADVERTISEMENT

Nevasta cântărețului Adi Sînă îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a dat puterea și energia de a merge mai departe, de a depăși cumpenele pe care i le-a adus afecțiunea pe care o are.

Anca Serea, la 41 de ani: „Sunt extrem de norocoasă”

Anca a declarat în exclusivitate pentru FANATIK cum se simte acum, după ce în luna decembrie a ajuns din nou la spital, acuzând o stare de slăbiciune.

ADVERTISEMENT

Starea ei de sănătate și-a mai revenit, iar bruneta urmează o terapie de acupunctură de patru ori pe săptămână în scop recuperativ.

„Chiar sunt extrem de norocoasă. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi și mă bucur de copii și de oamenii dragi. Ultimii doi ani au fost destul de grei. Am făcut transfuzii de sânge, vreo doi litri. Asta a avut anumite urmări.

ADVERTISEMENT

Corpul meu nu prea a acceptat sângele ăla. Acum sunt bine. Merg la acupuncturist de 4 ori pe săptămână și am o stare mult mai bună față de luna decembrie, când am fost nevoită să merg din nou la spital. 

Am învățat în tot acest timp să mă accept, să fiu echilibrată, să am grijă mai mult de mine”, a spus Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu dă petrecere mare, dar va fi alături de prietenii ei

Cât despre felul în care își petrece ziua, Anca a spus că se bucură că nu a picat în weekend, atunci când seara este pe post.

Vedeta a petrecut într-un fel, în avans, căci s-a întors recent dintr-o minivacanță de la munte, unde a fost cu familia ei. Astăzi, vedeta va petrece la prânz cu familia, care cu siguranță o va surprinde cu cadouri emoționante.

Seara, Anca are de gând să cineze cu cei mai apropiați prieteni, terminând ziua în glorie. Nu face mare petrecere. Este foarte precaută date fiind condițiile existente de doi ani din cauza pandemiei de coronavirus.

 

ADVERTISEMENT