Life

Anca Serea a descoperit trucurile cu care faci față caniculei. Și copiii ei țin cont de asta!

Anca Serea a dezvăluit la ce trucuri apelează când e foarte cald afară. Cum face față vedeta caniculei? Dar copiii ei? Unde se află acum?
24.07.2023 | 14:56
Anca Serea a descoperit trucurile cu care faci fata caniculei Si copiii ei tin cont de asta
Anca Serea, despre cum face față caniculei. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Anca Serea a descoperit armele împotriva caniculei! Prezentatoarea de televiziune știe ce să facă atunci când temperaturile sunt insuportabile!

Anca Serea și trucurile anti-caniculă

Iulie, luna lui cuptor, dă tuturor bătăi de cap, mai puțin Ancăi Serea! Soția lui Adi Sînă a avut norocul de a fi la câțiva kilometri depărtare de România în perioada când țara se coace, la propriu! Vedeta e de aproape 10 zile în Austria, unde gradele nu sunt chiar atât de deranjante.

ADVERTISEMENT

Totuși, ce face Anca Serea atunci când trebuie să facă slalom prin căldurile din Capitală? Superba vedetă a dezvăluit câteva din trucurile pe care le aplică ea și familia ei numeroasă, în exclusivitate pentru FANATIK.

Fosta prezentatoare Focus Sport ne-a mărturisit că atunci când e foarte cald preferă să nu iasă din casă în intervalele periculoase, între 12:00 și 17:00. Anca Serea consumă foarte multe lichide și fructe, deci e atentă și la alimentație în zilele de caniculă.

ADVERTISEMENT

Unele din trucurile pe care ni le-a împărtășit sunt respectate și de copiii ei. Bruneta ne-a spus că, dacă e musai nevoie să iasă din casă, pune o pălărie pe cap pentru a se proteja de soare. Evident, folosește și creme cu factori de protecție solară, mai ales dacă se expune direct razelor solare și nu are pic de umbră pe unde se află.

„Beau multe lichide și consum multe fructe”

„Noi suntem acum în Austria, aici nu a fost extrem de cald. Ieri au fost, într-adevăr, 34 de grade, dar e ok”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce face când e în România, un cuptor tot mai încins? Vedeta are propriile sale soluții! „În primul rând, nu ies la ore din astea, în niciun caz la prânz, dacă nu e ceva urgent de rezolvat. Am grijă ca cei mici să iasă doar seara, să se joace în fața casei. Avem mereu capul acoperit cu pălării din materiale speciale. Înainte să plec de acasă, tot timpul deschis mașina și aerul condiționat.

În general, eu beau multe lichide și consum multe fructe, la fel și copiii. Recomandarea mea rămâne, totuși, să nu ieșim din casă în orele de vârf de caniculă dacă nu simțim nevoia, dacă nu trebuie neapărat. Asta cred că e valabil și pentru copii, dar mai ales pentru vârstnici”, a mărturisit Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vacanța din Austria se încheie mâine: „Adi vine și ne ia”

Până să ajungă în focul viu din București, Anca Serea se bucură de temperaturile ceva mai suportabile din Austria, unde, așa cum ne-a zis, se bucură alături de copii. Anca e de 9 zile în Austria, însă periplul ei se încheie mâine, când Adi Sînă îi va aduce acasă cu mașina. După această escapadă cu copiii, cei doi vor merge în vacanță în sudul Franței și în Italia, bucurându-se de momentele în doi.

„Noi, de 8, 9 zile nu suntem în țară, suntem în Austria. Aici nu a fost așa cald, dar am auzit de la Adi că în București e foarte cald. Adi vine și ne ia mâine (n. red.: 25 iulie 2023). Mâine seară ne întoarcem, îi aducem pe copii. Apoi, vom merge în vacanță în Franța și Italia”, a dezvăluit Anca Serea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT